Mr.Bhaihaqi, jwapan saya.

7:18 PM

Ermmm, perlu ka nyatakan benda kat bawah nie??..hehe.. layan je lah~
(Sbgai memenuhi rules game ini.. :P)

Nama glemer saya Sha Dhira..hehe
Saya ni Kak Long..(xthu nape ramai ckap sya ni anak bongsu..ye ka??..hehe)
Saya paling suka baca buku dan blogwalking
Saya lahir bulan 10.. Kat Hosp. Alor Star
Ya, saya orang Kedah.. jelapang padi, hijau kuning.. hehe
Saya seorang yg pemalu.. huh, pemalu la sangat!!
Saya cepat ramah mesra dgn orang, especially atuk2 n nenek2.. hehe
Saya budak USIM
Saya budak SISPA (Siswa Siswi Pertahanan Awam), USIM.
Suka skaate
My family is my first priority..huhu. tapi saya suka kalau nk jadi kawan sapa2 pun, yg sudi lah,, huhu

~~~ tamat sudah kisah saya..hehe ~~~

Mekasih ya Mr.Bhaihaqi.. Sesusah ja tag kat Sha Dhira..
Jawapan saya.. (ngee~ cam skema ja..haha) 

1. Nama penuh apa ?
Bak kata Dato' Siti.. biarlah rahsia...hehe 
2 . Sihat ?
Errmmm,,macam kurang sihat.. (otak tak berapa nk betul sikit 4-5 hr nie.. haha)
3 . Dah makan ?
Tghari dah, malam belum,, menu mlam ni benjo kot,, belanja bhai,,
4 . Suka makan apa ?
Ish, senarai mknn favorite ni berkajang2... tak tertulis kat sini,, hehe
5 . Sedang baca entry saya ke ?
tak lah, tgh tgok bola!!
6 . Suka main apa ?
maini la skate..huhu..
7 . Pandai masak tak ?
masih dalam proses nk kalahkn Dato' chef Wan,, haha
8 . Reti masak apa ?
macam2.....xreti..hehe
9 . Suka tengok drama korea tak ? 
semestinya lah... ya..
10 . Blog saya ni Cool tak ?
erm, cool kowt,,..
11 . Sapa orang yg anda paling Sayang selapas ibubapa anda ?
awak kot,, haha.. Entah, family is my first priority..


so, bhai, adkh sya mnjawab soalan anda??... hehe


Soalan saya pulak....

1.Assalamualaikum,,, apa khabar awak?..
2.Nama manja awak apa?
3.Awak asal mana?
4.Awak sayang saya tak?hehe
5.Awak ulat buku macam saya jugak ka?
6.Pandai buat kek tak? nak belajar dr awak lah,,,
7.Apa aktiviti awak time masa lapang?
8.Umur awak berapa ya?
9.Awak pelajar sekolah rendah? menengah? u? kolej? ke dah kerja?
10.Blog saya ni cute ke tak?,,hehe
11.Awak suka kawan dengan saya sebab apa?.. :)

Saya nk suruh 
jawab soalan saya.. :)


salam perkenalan,, org kata, xknal mka tak cinta, betul x?
law tak nak jwab pun tak pe..huhu


Syarat tag game ini adalah...
1. You must post these rules
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create 11 new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them to the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged him/her.
6. No tag backs.
7. No stuff in the tagging section about 'You are tagged if you're reading this' you legitimately
(a.k.a really, trust, with all honesty) have to tag 11 people.

Soalan nie je yg terlistas kat fikiran time nie,, hehe

You Might Also Like

9 Comment

  1. Hahahaa~~~ nk baca lagi ~~
    hahahhaa~~ baca lagi ~~ hahahaa~~
    Yaa , Anda telah menjawab soalan saya :D
    saya suka jawapan no 11 , hahahaa~~ nk gelak lagi ~~ :D

    ReplyDelete
  2. laaa...baca lah,, tak de sape larang pown..huhu..
    apa lawak sgt ka jwpan sya tue??..
    cam xingat dunia ja gelak.. hahaha..
    harap maklum, no 11 tue, sja ja nk memeriahkn suasana... werk..

    ReplyDelete
  3. hahahaa~~ , sbnr nya x sangka je ada org jawab soalan saya :D

    ReplyDelete
  4. bhai, alorh,,kesian je dekat kau, tu yg aq jwab jugak tue,, haha, lgipun tgh mood nk hilgkn stress..

    rads, same2..

    ReplyDelete
  5. Ohhh~~ tima kassih bnyk2 laa Sha Dhira oii :D

    ReplyDelete
  6. hehe..jgn marah ye bhai.. kidding2 jer,, :P

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored