"Miss Qerieyal 1st Giveaway : I Love My Blog"

3:36 PM



Assalamualaikum bloggers, followers and readers



Salam Hari Jumaat yang penuh berkat.
Bismillahirrahmanirrahim..
Hari ni Dhira nak join GA. <-- dah lama tak join.


I Love My Blog because sharing is caring and caring is loving.
Besides, my blog is 'pendengar yang setia' merangkap 'kawan baik' yang sangat memahami..


Ha.. hadiah dia gempak2 kowt.. more than RM500.. blink2

Step 1
1.Follow blog n like fanpage sis (done)
2.Follow blog/like/add semua sponsor (done)
3.Klik iklan yang ada kt blog (done)

Step 2
1.Buat entry bertajuk "Miss Qerieyal 1st Giveaway : I Love My Blog" (done)
2. Letak banner giveaway dan linkkan ke entri (done)
3. Cerita la apa-apa yang korang nak cerita kat dalam entri tu. 
Yang penting mesti ada tagline
"I Love My Blog because......" atau

"Saya Sayang Blog Saya kerana......"

tak kurang dari 10 patah perkataan dan tak lebih dari 30 patah perkataan 
*wajib (takde automatik penyertaan batal dengan sendiri) (done)

4.Tag cik eqin and k.nabilaazmi
5.Link entry (done)



! Contest ni berlangsung selama sebulan (17 Mac-17 April 2012)
I'm done.. jom ramai join. Klik banner laju2.


You Might Also Like

0 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored