Ada apa dengan POPULAR??

10:58 AM



Assalamualaikum peeps.
ADA APA DENGAN POPULAR??




Popular book store?
Eh, anugerah Popular daa..
Best ke life orang popular dan glamer ni?
Jawapannya hanya org popular n glemer ja thu kan. kan?
Contoh, pelakon popular.. blogger popular.. hihi.
Tapi bagi kita yg biasa2 ni, mesti rasa org yg glemer tu hidup dia best kan.. 
Ye lah.. Pergi mana semua org kenal kan.. Semua orang nak dekat2.
Tapi since dah popular mesti ada jugak rasa stress kan. 
Ye lah, dah semua org perhatikn dia, 
maka... tidak dapat tidak dia kena usha lebih gigih 
tuk maintain kan kepopularan itu,, iya tak?.. hihi.. wallahua'lam.
Tapi, yg superbv bestnya tntg popular ni, dekat rezeki lah kot. 
Org popular ni boleh dapat income masyuk punya. Alhamdulillah.. Rezeki kan.

So, tak nak cakap banyak.Tahniah pada semua pemenangan semalam.
And congrate pada Aaron Aziz sebab berjaya memenangi 
Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian 2011. 
 Dhira listkan pemenang Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2011  
kt bawah ye :

Artis Duo/Berkumpulan : Jaclyn Victor/Ning Baizura/Shila Amzah
Artis Baru Wanita Popular : Tasha Shilla
Penyampai Radio Lelaki : Faizal Bin Ismail
Artis Komedi Wanita : Didie Alias
Anugerah pencapaian sepanjang hayat : Dato’ Shila Majid
Pengacara TV Lelaki : Zizan Razak
Artis Baru Lelaki Popular : Johan Ariff As’ari
Pelakon TV Lelaki Popular : Fizz Fairuzz
Penyampai Radio Wanita : Fara Fauzana
Pengacara TV Wanita : Fara Fauzana
Artis Komedi Lelaki : Johan
Anugerah Seri Perak : Datuk Siti Nurhaliza
Penyanyi Lelaki Popular : Hafiz
Pelakon Filem Lelaki Popular : Aaron Aziz
Pelakon TV Wanita Popular : Fasha Sandha
Pelakon Filem Wanita Popular : Maya Karin
Penyanyi Wanita Popular : Yuna
Bintang Popular ABPBH 25 : Aaron Aziz

Okey, done.. 
Iklan sikit ye..

wassalam.. hepy blogging~

You Might Also Like

0 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored