" Contest Blog Saya Paling Awesome by Niniey & Mun "

4:57 PM



Assalamualikum all peeps.. Hari ni Dhira nak join contest lagi..


Kelas Web Programing kul 4ptg tdi cansel!! hihi.. suke je~
Serius da lama tak blogjoging, sgt2 bz body.. hihi
:
:


 " Contest Blog Saya Paling Awesome by Niniey & Mun "
:
:

Even blog dhira ni tak de lah awesome mana.. actually mmg tak pun.
Nak jugak join contest nih.. Sebab orang cakap sharing is caring, and caring 
is loving.. cewaah, sayang gitu.. Blog dhira mmg tak de apa sangat, just kongsi2 
pengalaman, pendapat, perasaan, sedikit info.. 
Dan serius dhira tak mengharapkan follower yg ramai, sbb bgi Dhira, biar la kawan2 
blogger follow blog dhira sebb ikhlas nk baca entry dhira. Alemak, ckap bnyak pulak
kan?.. kan?. 

* Done follow blog Mun n Niniey
* Done like/add/follow  blog/fanpage sponsors

Mna yg tak de tue, Dhira dah like fanpage sebelum ni.. Kat atas ni, bru hari ni  like semua..
Dhira tag

Jom kawan2, kita join.. Klik banner laju2 taw kalau nk join.


blogID=6416785106228995518
www.facebook.com/Shadhira.Shohimi (Sha Dhira San)

Iklan sikit.. Entry yg patut diterjah : 

okey, done, Assalamualaikum...

You Might Also Like

3 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored