Jom Review Contest, Segmen and Giveaway!!

10:47 AM



Assalamualaikum all peeps, bloggers, followers and readers.
Petang semalam gempar dengan gempa bumi 8.7 scalaricter,
di Aceh..
Ya Allah, ketar tangan ni menaip.
Doakan semuanya baik-baik.
Dhira copy semula qoute seorang teman di facebook :
" Senyumlah selagi mampu . Menangislah selagi mampu .
Mungkin diri kita belum lagi baik dan soleh/solehah disisi Allah , namun jangan lupa pintu hidayah 
dan taubat masih terbuka bg kita . Terpulang , mahu atau tak mahu .
'Grab it' , selagi hayat dikandung badan . Habis nyawa , habislah peluang."

So, hari ni Dhira nak ajak bloggers semua review
contest, segmen and Giveaway..
Time kasih sebab ada yang tag Dhira.. Mood skrg tgh bz, 
kalau sempat Dhira join..
Jom Review, KLIL BANNER kalau nak join ye..

SEGMEN


1. Segmen Review by Lily. Tarikh tutup 31 Me1 2012, 11.30 pm


2. Segmen Jom Tambah Followers by Alya Maisarah
Tarikh tutup :  tak putuskan lagi



3.  Segmen : Pencarian Bloglist Cun, Kacak Dan Budak Tomei
Tarikh tutup : xdiputuskan lagi



4. "Segmen Blogwalking & Review By AzRiey". 
Tarikh tutup : 17 April 2012



GIVEAWAY


1. Sandslova nak bagi hadiah untuk saya.
Tarikh tutup : 30 April 2012

2. First Giveaway by Khairunnisa & Nurul. 



3.1st Giveaway Nana By Sabrina & Farhana. Tarikh tutup: 23/4/2012


CONTEST


1. Contest blog saya paling awesome
Tarikh tutup : 31 Mei 2012


2. Contest Ibu kau Inspirasiku
Tarikh tutup : 30 April 2012, 12 malam

Okey done, so, sesape yg ada masa lapang tu, boleh la join 
contest, giveaway and segmen2 kat atas nih. hihi.
boleh tingkatkan trafik woo..

Entry yg patut korang terjah:

You Might Also Like

1 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored