Sehari di KLCC-14/4/2012

9:35 PM



Assalamualaikum bloggers, followers, and readers.
Hari ni nak kasi entry bergambar sikit. Dhira baru je balik dari KLCC.. Yeah.. <-- mood hepy. over sudah. Dhira jenjalan kat PICOM PC-FAIR, beli apa yg patut, mkn apa yg kenyang, snap picture sana-sini, cuci-mata dgan air sabun.. haha.

Mungkin bagi korang yg duduk bandar, especially kl dan kwasan yg sewaktu dgnnya,
Bermonolog.. " What is the purpose kau cerita benda yg semua org dah tahu? "Sebab dhira nk kongsi kegembiraan dgn korang lah. huh?. tetiba ja.. Seriusly, saya budak kampung. and proud. So, bila dah KLCC depan mata. ALLAHUAKBAR. Cantiknya ciptaan manusia. Syukur kepada ALLAH, sebab berikan akal yg kreatif utk kita yg bernama manusia ni tuk berfikir.

So, tanak cerita banyak, view picture kat bawah ye..

Ramainya manusia, ni baru pukul 11 pagi.
Nampak tak kat atas tue, Petro Sains. Tengok dr jauh jer..
Inilah dia.. tak cakap pun korang tahu kan?.. hehe

 


Sangat la meriah.. macam perta buku jugak.
MPH Bookstore.. Gila banyak buku omputih.. suka!!
Dah macam library dah Kinokuniya nih..

So, hari ni dengan bangganya, menjejakkan kaki buat pertama kali kat MPH and Kinokuniya. Padahal orang lain tu, dah berkali-kali tinggalkan jejak.. Tapi takpe, at least bila orang tanya dhira si budak kampung ni, pernah pergi ke?.. boleh la jawab dgn bangganya.. Mesti la pernah, Even sekali kan. hihi..

Okey dah, selesai cerita hari ni. Korang pulak, buat ape weekend2 cam gini?

You Might Also Like

2 Comment

  1. eh , awak beruntung tau sebab dah jejakkan kaki dekat sana . saya belom lagi .. haa , lagi dasat kan? huhu

    ReplyDelete
  2. @Ini Kisah Tia tapi awak lagi beruntung.. dapat pergi karambunai.. dhira teringin sgt g sane..

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored