"End Year Giveaway by FD"

10:57 AM


Assalamualaikum kawan2 semua...
Tadi, jalan punya jalan, nampak la satu giveaway ni haaa... "End Year Giveaway by FD".. Hurm, dalam hati dah berkira2, dah lama tak join Giveaway. Ermm. join lah GA kali nie.. Even, masa2 kecederaan macam nie, ye lah, sebab hari ni (25.12.2012), hari last kowt.. hehe.. nak join jugak!


So, ini dia bannernya yg berkilau2-kilau-kiut-miut. Kawan2 yang nak join, secepat kilat klik banner kat bawah ni ya,


Syarat2 yang wajib buat :


Ni mmg ambik kat blog FD

Done follow blog/ twitter/like fanpage admin GA
Done follow blog/twitter/like fanpage sponsor2 yang baik hati
Done klik sana-sini

Blog FD




                              

                     

                           


                               


                                       



                          

                         



Kalau boleh nak semua hadiah.. hehe. Tapi rasanya cukup kot dengan :

 - Novel sebijik, sebab Dhira mmg suka sangat2 baca novel.
- Top-up RM10, boleh gayut dengan mak n ayah lama2.
- Bloglist selama sebulan, oklatue kan... :)
-Hadia Misteri, yang ni kalau dapat memang lompat la, sebab seprise gitu..

Alemak, banyak pulak rasa.. mintak2 menang la kan,nak tepon mak.. rindu.. alahai, mengada la pulak.--abaikan-- hehe. timekasih. So, kawan2, sapa nak join cepat2 klik banner kat atas tue, masih ada masa, mana tau bertuah kan.. 

Dhira tag : sweety beehaa and sweety najwa

You Might Also Like

2 Comment

  1. thanks sudi join and good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2012/11/senarai-peserta-end-year-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored