SEGMEN : Free Doodle To Me!

5:24 PM



Assalamualaikum all.. dah lama tasanya tak join segmen, tak join giveaway, tak join macam2... So, Hari ini macam rajin pulak, nak-nak ada org nk bagi doodle free.. dah la comel pulak tue.. alahai.. org yg nk bagi tu tak lain dan tak bukan Brader Apit.




So, ni lah bannernya.... lawanya alahai..
Done, tekan sana sini. Share kt fb pun dah.. :)
Nickname : Shadhira San
Color : Blue biru semestinya..


Terima Kasih daun keladi, Lain kali buat la segmen lagi..

You Might Also Like

17 Comment

  1. Salam. blogwalking sini dari segmen yang sama:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

    Nak jemput join BLOGLIST saya:)
    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/pencarian-bloglist-januari-2013.html

    ReplyDelete
  2. Salam. Blogwalking dari segmen sama ^^ Jemput singgah :D
    http://nurull-syafiyqa.blogspot.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

    ReplyDelete
  3. Saya dari segmen Fiz..Dtg follow & singgah kawan2 yg join segmen yg sama..

    Singgah blog saya juga

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yang sama :-)

    Jemput tengok entry segmen ni dan lawat blog cekodok saya ni T_T

    http://www.faqihahhusni.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

    ReplyDelete
  5. dri segmen sme. done follow here :D
    jom join http://shafinazaina.blogspot.com/2012/12/giveaway-by-cartieca-story.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg same..blogwalking here :)

    ReplyDelete
  7. timekasih semua sudi singgah... dhira dah tinggalkan jejak kat blog korang, tak hari nie, semalam kot... :) hepy blogging semua..

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama :)
    jom ke blog saya ,
    http://pyqa99.blogspot.com/2012/12/segmen-free-doodle-to-me.html

    ReplyDelete
  9. Blogwalking dari segmen yang sama..

    http://thyeralinephotogenik.blogspot.com/
    saya klik iklan awk

    ReplyDelete
  10. dr segmen same..

    nak menang rm100. tgk sini http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

    ReplyDelete
  11. sory taw lambat. apit bizi.

    http://1.bp.blogspot.com/-x2vO0rXc-Fs/UNx4sJjHj5I/AAAAAAAAQwQ/f9M5Pe7WAdQ/s1600/Shadhira.png

    ReplyDelete
  12. @Hafizzi Aziz takpe bro.apit, timekasih taw.. sangat2..

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored