Segmen : Terjah Tahun Baru AisyahHumaira

7:24 PM






Assalamualaikum... hari ni macam rajin pulak dhira nak join segmen.. Sebab hari ni hari yang hepy, tadi petang, dhira dapat full marks untuk projek web programming + PHP. Terima kasih Prof.Ismail Abdullah. Even sangat-sangat sibuk dengan final exam, sempat je lagi.. kata nak dapat dekan, tapi still terjebak dengan aktiviti blogwalking jugak. Kalau mak tau ni, bising dia. hehe.. Tapi, apa-apa pun, alhamdulillah, pointer yang -rahsia-tak nak cakap- hehe. Syukur ya Allah, dengan rezeki yang melimpah-ruah..  Ok, dhira join Segmen : Terjah Tahun Baru AisyahHumaira.. Haa.. dhira sangat suka walking kat blog Niera, so sweet kisah dia dengan hubby dia.. Skodeng punya skodeng, rupanya, Puan Niera kita ni, sama Uni. dgn dhira. Wah, betapa kecilnya dunia ni kan.. hehe. 

Apa-apa pun, dhira nak ucapkan terima kasih kepada semua yang sudi drop kat blog buruk dhira ni, dah la tak de pape.. hehehehe.. Serius, ni mmg personal blog dhira. Dan serius jugak, dhira seorang yang sangat sempoi, dan sangat tak kisah pun kalau tak ada seorang pun nak follow blog dhira ni. Sebab dhira pegang dengan kata2, Follow biar ikhlas.. So, that's means, tak de paksaan dalam  follow-mollow ni ha.. hehe. Alemak, dah macam luahan hati pulak. So, back to the topic, Dhira join segmen ni dengan penuh keihklasan.. mungkin lewat sikit dhira nak blogwalking ke blog peserta-peserta lain, exam is cooming... Last but not least, Hepy blogging and semoga kita semua beroleh kebahagiaan...

So, kawan-kawan jom join segmen best ni, boleh tambah kenalan.. Jom join. Klik SINI

PS: dhira ada buat photo contest. tarikh tamat pada 31.1.2013.. Sapa2 yang sudi join, jom, Klik SINI
Sapa baik hati, meh klik sini.. tq.


You Might Also Like

34 Comment

  1. Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  2. Assalam..dari segmen yg sama, jom terjah balik ;D

    http://jarikudiy.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumairah.html

    psstt..nak join..nk join.. contest awk..huhu

    ReplyDelete
  3. @j.e.h.a.n. hehe, sila2, satu padang bola dhira jemput.. hehe

    ReplyDelete
  4. nurul kunjung balas di sini dari segmen yang sama... thnks kunjung blog yg xsberapa.. hehehehehe....
    sambil2 nurul follow dhira jgk???

    http://nurul-fakhzan.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  5. singgah sini & done follow..:)
    salam kenal

    ReplyDelete
  6. visit back,sis^_^..thanks singgah blog sy

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmnet yang sama

    http://www.amercorner.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    done follow :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekasih amer, sbb follow.. done follow yours..

      Delete
  8. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    >>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama :)

    http://irapunyela.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  10. i Follow u ;)

    http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/01/terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  11. Assalam terjah sini http://dairihatiyana.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  12. salam dear..singgah sini balik...follow u.. :) btw good luck! ^___^

    ReplyDelete
  13. salam knjungan dari segmen yang sama dan follow sini kmbali.. :)

    dah join ke? kalau belum, meh la join sama.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

    ReplyDelete
  14. salam..membalas kunjungn awk :) nice blog ^_^

    http://arrienlove.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum:)Saya dah join :)

    Follow you :) Follow back k :)

    http://fiqzmilkshake.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  16. Assalamu’alaikum, salam ukhuwwah =)

    Singgah sini dari segmen blog yang sama

    http://mawaddahrahmat.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen yang sama . saya dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  18. haii .. assalamualaikum .. hehe .. wieya dari segmen sama . gud luck

    http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  19. ASSALAMMUALAIKUM , Cikwieda dari segmen yg sama jemput singgah sini
    -->
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  20. SEGMEN TAMAT !KEPUTUSAN AKAN DIUMUMKAN HARI ISNIN , 28/1/13 KERANA MEMBERI PELUANG KEPADA SEMUA PESERTA UNTUK TERJAH BLOGGER LAIN PADA HARI SABTU DAN AHAD. PENERJAH TERBANYAK AKAN MENDAPAT HADIAH . RUJUK SEGMEN INI UNTUK TAHU MENGENAI HADIAH :)

    terima kasih kerana join :)

    pastikah anda terjah semua peserta dan kemungkinan besar anda akan mendapat salah satu hadiah !!! :D

    http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/terjah-blogger-awesome-di-tahun-baru.html

    ReplyDelete
  21. salam...
    singgah dari segmen yang sama...
    http://miszalyabatrisya.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum Saya terjah ,, Dari Blogger Baru ,, happy blogging =)

    http://ubaidullahjaafar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  23. Hi, saya datang dari segmen yang sama. Happy blogging awak ^^V

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  24. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)


    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum. Terjah dari segmen yang sama :) Harap singgah balik ya.
    http://xsweetnothings.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  26. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy , http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  27. assalamualaikum,

    done follow #353

    datang dari segmen y sama dan menerjah awa :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  28. hi . BW here.
    http://www.kisahemasputih.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  29. balas kunjungan..done follow sini

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored