Wordless Wednesday 9: Alhamdulillah

6:49 PM


Assalamualaikum semua.. Alhamdulillah.. Detik..demi detik, hari demi hari, hingga bulan demi bulan telah mengusung banyak cerita, suka..duka..menjadi warna nyata dalam hidup kita, tapi biarkan semua menjadi kenangan yang terpahat, kini tahun baru telah menyambut kita, tibanya kita memperbaiki kegagalan menjadi kejayaan, kita buka lembar kisah baru dengan semangat dan keceriaan. Permulaan 2013 memberi kebahagian pada diri ini.. Selesai present web PHP petang tadi, dan dapat full marks untuk projek web tu. Senyum ja hari ni. Alhamdulillah.. Syukur yang tak terhingga... Yakinlah dengan rezeki Allah..


Gambar dhira ambik dari Facebook. Alemak, ada kaitan ka?.. Layan je lah. Sebab mood hepy hari nie, makanya idea maca dah tak de.. hehe.

You Might Also Like

1 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored