Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

5:32 PM



Ahaaa.. tudia aih. bosan eh, hari ja shad ooi, esok lusa dah mula sem baru.. 
tak sempat kot nak rasa perasaan bosan tu.. Nak mencari masa lapang lagi ada.
shad jalan punya jalan. jalan lagi.. dan jalan lagi, until then terjumpa lah 
Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool.
Apa lagi, shad mula la taip entry ni sebab shad memang gila giveaway.. ahaha
bukan sebab bosan baru nak join, tapi join seikhlas hati sebab tukang
nak sponser hadiah ni, semuanya my faberet blogger..
ok done membebel (macam mak nenek pulak) !




Done follow blog sponsor--sejak sekian lama
Done like fanpage sponsor--sejak sekian lama
Done masukkan senarai sponsor kat dalam bloglist--sejak sekian lama jugak.
Sebab apa shad join GA nia?.. nak hadiah T-shirt Blogger.. hhuwargh.. 
pulun gila pi habaq segala bagai, orang tak tanya pun..(abaikan)
Tag : Cik Eqin dengan Cik nurdzafirah
Done share link GA kat wall fb


*copy/paste* Hadiah-Hadiah yang bakal pemenang terima adalah :
Topup RM5 (celcom/maxis/digi) x 32 pemenang (cikgu fizi)
Bizcard (4box) x 2 pemenang (fizgraphic.com)
sticker x 5 pemenang (aimancool.com)
Button badge x 5 pemenang (duniashida.com)
T-shirt Blogger x 2 pemenang (kisahemasputih.com)

Siapa yang bakal Menerima Hadiah Menarik ini :
Top Referrel x 1 (BizCard 2box)
4 Pemenang Utama Berdasarkan entri dan blog
Topup + BizCard 2box
Topup + Sticker
Topup + Button Badge
Topup + T-Shirt Blogger

Selebihnya menggunakan random yang bertauliah dan adil 
Topup RM5 x 28 pemenang
Sticker x 4 pemenang
Button Badge x 4 pemenang
T-Shirt x 1 pemenang *copy/paste*


So, jangan tunggu lagi, jom kita pakat join Big Giveaway nie.

You Might Also Like

2 Comment

  1. salam..

    http://sna-aai.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgufizi-fizgraphiccom.html#.USrsOXp0hr8

    ReplyDelete
  2. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored