Mega Giveaway by DJH : Sponsor Ikhlas

9:39 PM


Bismillah

Hari ni dengan rasminya angah menganjurkan Giveaway pertama. Tercapai jugak impian angah akhirnya. Tahniah angah. Kejap, angah ni siapa? Mesti korang tertanya-tanya. Nama angah ni actually Mohamad Khairil. Panggilan manja dia angah. hehe. Jangan marah eh angah shad cakap macam ni. Angah ni tuan punya blog --> diarijejakahangat1.blogspot.com . 


Nak hadiah-hadiah menarik tak?
Jom ramai-ramai join "MEGA GIVEAWAY by DJH"


Klik banner ataupun kat SINI untuk memeriahkan lagi GA ni.
Ikut step dan follow rules.
Dah selesai semua, post comment dekat blog angah.
Rugi sapa tak join taw.
Tarikh berlangsung GA ni : 25/2/2013-25/3/2013
Shad ada sponsor something untuk GA angah.
Tadaaa...(hadiah tak seberapa dr shad)..
Macam biasa, disebabkan Shad ni minat sangat2 membaca,
maka hadiahnya, sebuah buku tajuk Act Like a Lady, Think Like a Man 
(Edisi B.Melayu) x1, Keychain awesome KLCC x3
 dan Top-up RM5 (Celcom/Maxis) x2

Banyak lagi hadiah-hadiah menarik menanti korang.
Review SEMUA hadiah kat SINI

Follow blog dan like fanpage shad seikhlas hati ye, 
tak de paksaan.

Sekian, wassalam. Hepy2 selalu.

You Might Also Like

1 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored