Pemenang Awesome Photo Contest by Shadhira

3:13 PM


Assalamualaikum semua.. teruja tak nak tahu sapa Pemenang Awesome Photo Contest by Shadhira? mestilah kan.. Terima kasih paling banyak kat korang yang support contest pertama shad. Susah betul nak buat keputusan. semua gambar cantik2 belaka. tak sabar nak pos hadiah kat korang ni. Tak nak cakap banyak, jom kita semak sama-sama, ada nama korang ke tak. hehe..  




Pemenang Tempat Pertama :
Hadiah : Buku tajuk Why Men Don't Listen and Women Can't Read Maps (Edisi B.Melayu)
Solat perfume + review blog + promot blog

Pemenang Tempat Kedua :
Hadiah :Buku tajuk Act Like A Lady, Think Like A Man (Edisi B.Melayu)
+ Solat perfume + review blog + promot blog

Pemenang Tempat Ketiga :
Hadiah :Solat perfume + review blog + promot blog

Pemenang Tempat Ke-empat :

Pemenang Tempat Ke-lima :

Top Referral :

Tadaaaa.. dah selesai shad umumkan pemenang dengan seadil yang mungkin (5 orang juri bertauliah). Tahniah kepada pemenang. Kepada yang kurang bernasib baik, jangan marah shad ya. shad tau persahabatan tu takkan ada sorang pun boleh nilai. shad ni bukan siapa-siapa nak nilai persahabatan u all semua. tak apa kalau tak menang pun, janji sahabat selamanya. kan, kan. nanti shad buat contest/ giveaway , support lagi ya. seperti yang shad janjikan, shad akan review semua peserta..

Berita gembira kepada pemenang ke-6 hingga ke-10, ada hadiah misteri kepada anda. yeay. siapakah yang bertuah tue? Jom review ada tak link :


Pemenang Tempat Ke-enam :

Pemenang Tempat Ke-tujuh : 

Pemenang Tempat Ke-lapan : 

Pemenang Tempat Ke-sembilan :

Pemenang Tempat Ke-sepuluh : 


Macam tak berapa sesuai ja benda alah ni kat sini. Ahha. layan je lah.

Kepada pemenang di atas (1-10) sila pm maklumat berikut :
Nama penuh, Alamat, link blog, link fb and phone no ----> fb shad (sini ya)
kalau tak da fb pm dekat e-mail shad ---> sitinorsharifah@gmail.com
p/s: kalau shad nak buat giveaway, korang suka hadiah apa ya?  

You Might Also Like

13 Comment

  1. xda rezeki :) tahniah kpd pemenang ^^

    ReplyDelete
  2. tk menang..tp tkpe la..nti nk re-edit balik entry tu..hehehe..

    ReplyDelete
  3. Wahh saya salah satu pemenang ke? Alhamdulillah.... tak sangka walaupun tempat ke-10
    Terima kasih banyak-banyak sebab sudi pilih gambar tersebut :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulilah ina pemenang tmpt ke 5. time kasih shad. nanti ina bg detail kt fb shad ye..

    ReplyDelete
  5. trime kseh kak dhira.. :') alhmdulillah

    ReplyDelete
  6. tq kak dira :-) walaupun saya tempat ke-7..saya tetap menang..tq kak..hehehe

    ReplyDelete
  7. hehee...da agak da x menang...tp best gak masuk photo contest nih!! ^_^
    tahniah pada pemenang bertuah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa, miss za, mgkin akan menang ga pulak ka kat blog sapa2. dhira doakan.

      Delete
  8. wahh tak sangka jadi top referral..:)

    ReplyDelete
  9. tahniah pd yg mng. .mmg ohsem la pict mreka. .heheh :)

    ReplyDelete
  10. thanks shad..alhamdulillah menang juga?? hehe..tak sangka =)

    kalau shad buat ga nnt, dpt buku lg pun ok jgk

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored