Photo Contest : Review Blog Qyn Isma

1:34 PM



Assalamualaikum. Hari ni Shad baru berkesempatan nak Promot blog. Hadiah kepada pemenang tempat pertama Awesome Photo Contest by Shadhira. Tempat ke-dua dan tiga, hold dulu ya.. Nanti shad promot+review. Semua peserta pun hold dulu ya. Doakan shad sempat review semuanya dan setel dalam bulan ni jugak. Lagi berapa hari je nak masuk bulan baru shad ooii... Hehe, seriusly, skrang ni dah masuk waktu kemuncak, dah sem enam kot. sibuk dengan FYP, assigment yang memang tgh tunggu giliran, kerja sambilan lagi, bz cari sponsor nak ke korea lagi. Sangat-sangat sibuk kan. Itu pun ada hati nak blogwaking lagi. Okey, done nagging. :P



Photo Contest: Review Blog kauilhamkusakinah.blogspot.com


Kerana Dia Siti SaQYNah
Haa, ini blog peribadi Qyn Isma.
Cik Qyn Isma kita ni, berasal dari Rantau Panjang, Kelantan, Malaysia.
Masuk je blog ni, terus ada bunga2 fall over. Cantik. Blog ni pulak
kaler peach+purple gitu. Memang lama la shad melekat kat situ.
Shad usha-usha blog Cik Qyn Isma, her blog is more about personal thought
Blogging is her hobby. Sebagai hiburan hati tika hati merasa sunyi. 
Blogging sebagai tempat meluah rasa dan teman.

Gambar yang Cik Qyn Isma pertaruhkan ialah,


Haaa, kenangan dan mengimbau memori kan gambar ni. 
Such A Memorable Day.

Jom, kalau nak kenal lagi hati budi Cik Qyn Isma ni, ramai-ramai
KLIK SINI. Shad yakin, she is a friendly person.
Dan tahniah sekali lagi.


p/s: maaf jika review ini tak kena dengan cita rasa.
Saya budak baru belajar.

You Might Also Like

1 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored