1st Give Away Love LIMITED EDITION by cci

10:30 PM


Assalamualaikum dan Selamat sejahtera.
Hari ni nak join lagi satu Giveaway, my favorite hobby.. :)


Jalan punya jalan, jumpa lah blog kawai nie, naik dekat dashboard 
feeds, FD join giveaway nie, so shad pun apa lagi.. Klik.
dia punya doodle kawai and awesome, macam blog Kak Dysha.
So, shad pun apa lagi, terus klik button 'follow this site' 
dengan senang hati + seikhlas hati. Follower yang ke #1212

Hadiah-Hadiah:-

1x Note Pad Book
2x Set Button Badges
10x Bookmark
5x Greeting Card
2x Watermark
2x Header

Tarikh Mula:- 25hb March, 2013
Tarikh Tamat:- 07hb April, 2013
Masa:- 11.00mlm

Jom ramai-ramai join. :)

You Might Also Like

6 Comment

  1. tq join.. gud luck...

    jalan punya jalan sib baik x sesat..ehehe

    ReplyDelete
  2. @cci tak sesat sbb ada kompas.. hehe. okey, sama2. tq cci anjurkan GA(my fav).

    ReplyDelete
  3. Dari GA yg sama..
    Eira follow sini..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/03/1st-give-away-love-limited-edition-by.html

    ReplyDelete
  4. Selamat maju jaya sis sayam (sambil angkat sepanduk) :D

    ReplyDelete

  5. nantikan keputusannya
    http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2013/03/tamat-1st-give-away-love-limited.html

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored