"Big Bear by MR ENGLISH-broker... & Snow...."

9:51 PM

Greeting. Assalamualaikum semua...

Sangat hepy... Kak Ain nak bagi teddy bear lagi!! Million arigato gozaimas.. Kepada Snow,big hugs and gamsahamnida kerana dirimu, terjadilah GA super-duper awesome+daebak ni! Baru hari ni Shad kenal dengan Snow, rasanya macam kita ni K-Pop Gags. Hehe. Korean lover. Daebak! Selamat berkenalan.

Ni dia shad curi header snow, I'm sory, sebab curik.. hehe.

Syarat-syaratnya :

1. Follow Blog Snow.
2. Invite kawan2 korang untuk join sama. Make sure diorang tahu. 

    Minima seorang ialah seorang kawan  yang belum follow blog Snow.
3. Comment apa2 post dekat blog Snow, minima 5 post lebih lagi bagus....
4. Buat satu banner ikut kreativiti korang. 

    Tajuk banner, "Big Bear by MR ENGLISH-broker... & Snow...."
    Yang ni sangat berbaloi, ye lah.. Ce usha hadiah dia, super awesome + mahal wooo..

Here come, shad punya banner untuk GA "Big Bear by MR ENGLISH-broker... & Snow...." ,

Banner ni shad buat sendiri taw. Alang2 malam ni ada homework multimedia, join segmen awesome ni.

Hadiah dia awesome sangaaaatt! Jom view,

Bear macam ini... untuk 3 orang ( 3 kaler berbeza...)


Ini untuk 2 orang


Ini untuk 2 orang....


And special bear untuk 3 orang... xD (uh2 saiz dia besar macam ini tapi bukan yang ini)


Haaaaaaa.. awesome kan?. Jom cepat2 join taw, rugi kalau tak join.

Shad nak jemput Cik Pelangi dengan Erna dan semua yang view entry ni untuk join.
Jom kita sama-sama support blogger. KLIK SINI untuk join.
Peace no war!

You Might Also Like

7 Comment

  1. dari GA yg sama
    http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/big-bear-by-mr-english-broker-snow.html

    ReplyDelete
  2. whoahhh, bear hadiah dye ? ;D first time ~

    ReplyDelete
  3. @CikPelangiSenja™ Sangat awesome kan dia punya hadiah... :)

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama . nice blog . ronda2 blog

    http://dakbluer.blogspot.com/2013/03/big-bear-by-mr-english-broker.html

    done follow

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored