Budak Button Badge

1:33 PM


Greeting.. Today is Saturday. That means holiday time.. But, tak mcam holiday pun. Assignment bertimbun tak buat lagi. 

Assignment bertimbun macam buku kat atas ni..

Tapi patut take five-ten kejap kot.
Blogwalking kejap-Post satu entry hari ni-Reply comment

Tada..sok sek, sok sek dari suara2 mereka...

"Budak Button Badge"
"Amboi, banyaknya button badge dia."
"Jual button badge ke adik/kakak?"
"Nak mengorat button badge satu boleh?"

Me,Just Smile.. Ye, saya memang suka kumpul Button Badge, 
kumpul keychain, kumpul Buku+novel bagai.
Sebab saya suka. 

Ini beg sekolah saya. Penuh dengan Button Badge. hehe.

Ada yang dapat free, Ada yang beli sendiri.

Bloggers, Reviewers, Followers, Readers yang tengah baca entry ni, 
suka kumpul apa ya?

You Might Also Like

7 Comment

  1. haha..nice lah, cool la button badge kamu tu...hmm...dlu kite suke collect setem..tp terhenti separuh jalan...tp sekrg..tgah collect buku2 n novel..nk buat mini library kat rumah..haha...

    ReplyDelete
  2. suka kumpul brg2 kenangan la :) paling suka kumpul piala hehe :D

    ReplyDelete
  3. @Erna Shafiqah rumah kita dah jadi library dah. hehe..

    ReplyDelete
  4. @ANa Ahmad barang2 kenangan banyak.. hehe. wah, piala.. atlit rupanya :)

    ReplyDelete
  5. comelnya button badge tu . nak 1 boleh x ? hihihi :)

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored