Giveaway by kak ain & snow

7:44 PM

Greeeting.. Assalamualaikum.. 

Di hari Isnin yang agak sibuk-sampai tak sempat makan ni, sempat lagi nak join satu giveaway ni. Memang tersangat awesome lah sebab hadiah dia awesome, cik penganjur awesome, tukang bagi hadiah awesome. Semua awesome, haha. macam kipas susah mati tak?



Shad rasa shad patut dapat hadiah yang kat bawah ni sebab ada teddy bear besar tu. Seriusly, that was super formula one awesome present. Dan satu lagi kenapa shad patut dapat hadiah ni sebab, in my whole life  sejak dari dalam kandungan ibu lagi sampai lah dah besar panjang umur 22 tahun, tak pernah sekali pun dibelikan bear, dihadiahkan bear, beli sendiri bear. Sangat kasihan kan.. Hopefully dapat! Timekasih sangat dekat cik penganjur, snow dan cik sponser, kak ain...


Ini hadiah2nyee

Tudung bawal two tone....


Korean keychain 2per person


Teddy keychian 1per person


Big2 teddy size big2lah! xD 1 per person


Special present for 10 person... inside?
xD muahahaha -.- secret


Haa.. awesome kan hadiah dia.. Jom ramai2 join, KLIK SINI.
Sementara tarikh tamat tak diberitahu lagi. 

You Might Also Like

2 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored