Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April

10:49 PM


Assalamualaikum all. Greeting and Salam sejahtera.
Mood malam ni, nak date dengan Mr.Blog aje. Sebab esok nak keluar 
dating seharian pergi jumpa Mr.Book Hensem dekat Library Universiti Malaya.

Entry malam ni berkisarkan pencarian bloglist fizgraphic
Dah macam kisar bawang dalam blender lak. Huhu.
Stop the crap, straight to the main point. 

"Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April"


Reason shad nak masuk dalam bloglist fizgraphic? Macam tak da reason
yang kukuh jer, kalau ada pun, reason yang bagi benefit kat diri
sendiri je kot. *Giler tamak diri nie* Tapi, tak kira, nak jugak 
menumpang tuah blogger hebat macam Apit. Nak menumpang viewers
yang everyday duk usha-usha blog Apit. Mana tau, kalau that
 viewers tue terpandangkan link Aku vs Dia dekat bloglist fizgraphic, 
then KLIK, dapat lah tambah satu unique visit. Tau nak menumpang
 je kan. Ye lah, nak beli kereta sendiri tak mampu, menumpang lah jawabnya.
*Jujur tak ayat shad kat atas nie.*

Rasanya macam setiap hari update blog. Sehari tak update, macam
tak tenang ja hati nie. Huhu. *Propa semata-mata*. Nak tenang hati, 
nun pergi lah baca Quran ke, buat solat sunat ke. Dapat jugak 
upkan pahala. Alahai, pandainya aku bagi ceramah kat diri sendiri.
 *Ini adalah hipokrit* Cakap tak serupa bikin.
Lagi keistimewaan blog diary purple-pink nie, of coz lah 
tempat nak kongsi segala bagai perasaan, segala bagai ilmu.. 
Tapi, macam blog yang kurang je ilmunya.*Masih beginner* 
Dan macam merepek je lebih banyak dari berkongsi ilmu. Macam
sekarang ni lah, ayat entah apa-apa kan.
Okey then. Should Put a STOP here.

*Mintak- mintak, blog Aku vs Dia ni, masuk la dalam bloglist fizgraphic.* Amin.

You Might Also Like

2 Comment

  1. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/pencarian-bloglist-fizgraphic-bulan.html

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored