Photo Contest: Review Blog Hanna Nabiella

4:22 PM


Assalamualaikum. Greeting.

Ok, memandangkan hari ni cuti. So nak review blog Hanna Nabiella, pemenang tempat ke-empat Awesome Photo Contest by Shadhira. Kenal tak dengan Hanna Nabiella atau lebih mesra dipanggil hanna? Mesti kenal kan. Alaa Miss Always Late tu lah.. Teringin jugak nak tanya hanna, kenapa Miss Always Late, lewat kat mana ye? hihi. 


Shad curik header awesome hanna. Jangan marah eh.


Shad kagum dengan Hanna ni sebab dia punya entry semua best-best. Best sebab nampak matang sangat. Dia baru form six kot. Seharusnyalah entry yang dewasa kan.Tapi kalau nak ikutkan, shad rasa entry shad ni macam entry budak sekolah tadika ja. Sebab terasa diri ini kanak2 rebina lagi. huhu. Apa-apa pun selamat belajar untuk MUET+STPM. Betul tak Hanna skrg ni study STPM? hihi. Ini lah dikatakan, tak kenal maka tak cinta. Tapi cik hanna kita ni, serius peramah. Dah la comel pulak tu. (puji ikhlas) hehe.

Contest photo yang lepas hanna bagi gambar ni,


So sweet kan, hanna yang sebelah kanan, yang sebelah kiri tu best fren hanna, Nur hamizah. Betul kan? kan? Yeah. Best friend for ever. Amin..

Apa yang shad suka sangat blog hanna ni, 
Satu, sebab entry yang tak payah cakap la, mmg best. santai ja. pastu hanna suka letak gambar dlm entry. itu yang probability nak mmbca entry tinggi tu. 
Dua, sebab kaler purple. that's my fav color too.
Tiga, hanna suka post entry pasal personal life. shad mmg suka sgt baca
kisah hidup orang. bukan nak jaga tepi kain org, just boleh ambil semua 
benda tu sebagai pengalaman, iktibar dan motivate diri sendiri jugak. Sapa cakap entry personal life ni tak de org baca. Shad ada dan suka baca.
Empat, loading blog hanna, tak sekat2 berdasarkan skala kelajuan internet/wifi yang shad tgh guna ni lah.. hehe. 
Lima, she is so peramah.

Haaaa.. senang cerita shad cakap, shad jatuh cinta dengan blog hanna lah. hehe.. over tak? tak kan.

Nak kenal rapat-rapat dengan hanna jom ramai2 KLIK SINI.

Maaf dipinta andai review ini mengundang ketidakpuasan hati sesetengah pihak. Tata.
p/s: tadi pagi, shad dah pos hadiah taw.

You Might Also Like

3 Comment

  1. rase mcm nk mengalir air mate bace entry sis..! huhu, thnks sis shad..love u..!! hahaha, hanna selalu late biler buat kerje, g skolah..g jumpe membe3, b'siap..slalu sgt lmbt, n slalu sgt kne marah ngn mbe.. hihihi =D. entry hanna matang?hanna rase entry hanna lah yg paling budak2 plus merepek je lebih taw., heee..iyapp, hanna STPM tahun nie!thnks sis sbb doakan untuk hanna, aminnn33.. huhu, hanna lau kat dlm laman sosial nie jelah peramah, tapi lau kat lua..sangat pemalu nk tegur2 orang yg xbrape nk kenal.. Huhu, tu sbb hanna xramai kwan rpt kot.. Pape pun thnks sis sudi review blog hanna smpai membuatkan hanna terharu giler3 nieyh,..hahaha, i really appreciated that. sgt3 appreciate! thnks alot tau.. huhu ^^

    p/s : pnjg x komen hanna?mcm ley buat entry je kan..hahaha xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaaaaaa... panjang la jugak.. I'm hepy to see you hepy, meh nak bagi tisu, lap air mata... :)
      most welcome dear~

      Delete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored