Photo Contest: Review Blog Zawanahalim

10:46 AM


Assalamualaikum. Greeting to all..
Hari ni shad nak review pemenang tempat ketiga Awesome Photo Contest by Shadhira yang lepas. Contest zaman jepun tu ha. Cut all the creep, lets view bout miss zawana.



Shad curik header wana, sory.. hehe. Comel kan wana. hehe.
wana cakap "Just like everyone else, use blogger as their way to express  their life. 
Everybody have their own life and story. Macam wana jugak, 
wana nak share life wana with people out there.Sharing is caring."-interview shad dgn wana- *hehe, kidding*

Haa, ni lah gambar friendship yang wana bagi,


Cantik kan. And quote yang menyentuh hati.
Tahniah sekali lagi.

Jom berkenalan dengan Wana,


Wana ni orang Kuala Lumpur taw. Mesti wana dah jelajah 10 tempat menarik di KL
Mengikut perkiraan Shad, wana sekarang tgh tunggu result SPM. Betul tak? Semoga memperoleh result yang terbaik. Amin. Masuk je blog wana, terus mata jadi cerah. Hehe, pemilihan color yang sesuai. Ni ikut mata shad la, sebab shad suka warna yang striking. huhu. Loading pun okey, lancar ja. Kalau boleh di make-over tambah make-up sikit lagi, mesti cantik lagi blog wana ni. Kalau mengikut tarikh entry pertama wana, shad rasa wana mungkin new blogger. macam shad jugak. 
So, welcome to Blogger World to both of us. hehe. 
Nak kenal lagi rapat-rapat dengan wana, jom KLIK SINI

Review tak seberapa dari shad, selamat berkenalan wana.

You Might Also Like

3 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored