Review Follower 500 : Yaya Hatsumi

12:45 PM


Assalamualaikum.. Smile. Smile. Smile.
Reason senyum sampai ke telinga? 
Sebab dah tercapai hasrat hati Sh adnak capai 500 follower 
dalam bulan March ni. Alhamdulillah.
Terima kasih kerana memberi sokongan.

So, Shad nak review follower ke-500 yang bertuah.
Tada..


Ya, Cik Yaya Hatsumi, the lucky one. Tahniah.

Shad mula jeling-jeling blog cik yaya ni semalam (25.3.2013),
sebab shad dapat jemputan dari my beloved bff blogger Cik Ekin
she was one of the sponsor of Simple Giveaway by Yaya Hatsumi 
yang tengah berlangsung sekarang nie. *klik SINI untuk join*


So, blog Yaya ni, so sweet sebab pink+polka dot yang comel
and bagi shad simple and nice
Shad memang suka untuk tinggalkan jejak di situ, 
reasonnya senang je nak trace mana dia punya shoutbox,
and dia punya perkataan 'Enter your comment'. Tersusun
je sidebar dia. One thing yang buat shad cakap dalam hati, 'Empunya 
blog nie mesti orang yang kemas+simple.', tengok header dia, 
simple and nice kan, nakjugak satu macam tue..
Alahai, pandai la kau Shad nak judge orang main tengok
dia punya blog je.. Opps, don't judge a book by its cover ya.
Tak kenal maka tak cinta. Salam perkenalan dari Shad ya.


Sory, shad curik header yaya, then tampal sini.
Shad tak berani nak usha-usha lebih dekat fb yaya ka, twitter ka.
Nanti orang cakap tak privasi pulak. Tujuan shad nak usha tu,
sebab nak tau la jugak, cik yaya ni, asal mana,umur berape, 
b'day bila*boleh bagi hadiah* hehe. Yaya suka apa,
minat apa *amboi, sibuknya nak ambik tahu shad ni ka*.
Tapi okey saja kan, personal life tue, bahaya kalau terlalu open 
dan public. hehe. Okey, dah siap shad review.
Maaf kalau ada yang tak berkenan di hati.
Sebagai hadiah, shad akan masukkan blog yaya dalam my bloglist.
Yeay.. dan satu hadiah keychain. PM me dekat SINI ya.
Itu pun kalau cik yaya kita ni view lah entry kat blog xlawa shad nie.
Hehehehe.. Peace.

Ps: Terima kasih jugak dekat semua follower shad. Kerana anda, shad di sini. Ceewah, ayat..
 tak bleh belah..

You Might Also Like

12 Comment

  1. Replies
    1. hehe. alhamdulillah, timekasih kak dysha.

      Delete
  2. wah tahniah sis dan Cik Yaya.. moga makin bertambah followers dan rakan baru.. :)

    ReplyDelete
  3. Wuuu rajinnya buat review. Terima kasih sangat-2. hehe anyway tahniah ^^ Semoga follower bertambah dari hari ke hari :)

    ReplyDelete
  4. waaa tahniah follower ke 500.

    mekasi kpd shad kerana visit blog saya http://deemataque.blogspot.com/2013/02/cat-kpop-handcream.html

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum....tahniah2...:)

    ReplyDelete
  6. jom join

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/mini-giveaway-topup-by-nabila-izzaty.html

    ReplyDelete
  7. tnx.. nyssa join pn sbb ada masa skit hari tuh.. hehe ^_^

    ouh, ye kew? klau nyssa nak tukar template kn, nty ada effect x?

    ReplyDelete
  8. @ct nyssamungkin ada effect. apa2 pun back-up template dulu sebelum nak buat apa2 changes... tapi shad rasa, nyssa pakai template denim pun lawa dah.. cuma mungkin header yang betul2 fit(segi empat tepat) kurang sesuai bila nak gabung dengan denim, itu ikut pndapat shad la..

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored