Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com

3:10 PM


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

You Might Also Like

27 Comment

  1. datang ziarah dari segmen yg sama ^_^

    http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  2. datang singgah sini
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah :D

    http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  4. jalan singah sana sini
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yg sama :D

    http://missflyfluffy.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

    ReplyDelete
  7. datang follow sini,
    jenguk kita jugak^^

    http://dorayakino.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  8. datang singgah dan follow sini dari segmen yg sama...

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. salam..Fieza dtg dari segment yg same singgah kat blog yg cute ni..
    kalau sudi dtg jalan2 kat http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan...datang melayang dari segmen yang sama dan follow...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  13. dtg berbalas kunjungan di samping follow sini juga..

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  14. Dari segmen yg sama:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    Follower ke 459..Jemput ke blog yumida

    ReplyDelete
  15. dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  16. salam perkenalan..
    terima kasih sudi singgah blog ss. done follow sini :) datang dari segmen kak mia juga ;)

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan,,
    kunjungan balas ke blog akuvsdia hehe..
    sambil2 tu klin join this site.
    enjoy blogging^____^

    ReplyDelete
  18. salam dear dtg dr segmen yg sama balas kunjungan :D
    btw alredy follow u dear ^____^

    ReplyDelete
  19. Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

    Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

    Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

    ReplyDelete
  20. As salam,

    Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal
    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete
  21. singgah membalas kunjungan., ^^ done follow.,

    ReplyDelete
  22. Salam perkenalan,
    Terima kasih diatas kunjungan ke Relaks Minda dan menjadi sahabat. Blog anda akan berada dlm My Blog list secepat mungkin. Teruskan bersama Relaks Minda...
    BTW..Nice Blog!

    ReplyDelete
  23. singgah dr segmen yg sama...follow awak blik..:)

    ReplyDelete
  24. salam.
    balas kunjungan ye.
    selamat bersegmen. :)

    http://pinkuntukaku.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh_9.html

    ReplyDelete
  25. Assalam..
    husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
    maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored