Simple Giveaway#1

12:25 AM

#Entry melekat#

Assalamualaikum semua, malam ni terasa macam nak bagi something dekat kamu-kamu-kamu yang tengah view entry ni.





Yeah, seperti tajuk yang tertera di atas, Simple Giveaway#1.

Dah nama pun simple kan, syarat-syaratnya pun simple jugak. Serius tak tipu.

1. Tak perlu buat entry.
2. Just follow blog shad kalau korang sudi.
3. Like fanpage shad kalau korang sudi.

    

4. Klik SINI dan SINI *WAJIB*
5. Share entry ni dekat fb/twitter/g+ (salah satu).
6. Comment "Done" & facebook id dekat entry ini sahaja lepas dah ikut 
    step2 kat atas.
7. Dah siap dah.
8. Shad yang akan cabut undi sebab Mr.random.org cuti sakit. Hihi
9. That someone yang paling bertuah akan dapat hadiah Buku UAI LIVE versi 
    komik mcm gambar kat bawah ni.



10. Tamat : 5 March 2013, 10 Malam.


Jom join ramai-ramai. Ni first giveaway shad. TAK berani nak buat gempak2.
Sebab tu namanya Simple. Harapan setinggi gunung ni. Mintak-mintak ramai la yang join. Kalau kurang dari 50 orang, sedihla shad macam ni.. 

You Might Also Like

9 Comment

  1. done

    id fb : https://www.facebook.com/ana.ahmad.0

    ReplyDelete
  2. done

    fb: https://www.facebook.com/aqsuperhero

    ReplyDelete
  3. Done :)
    http://www.facebook.com/chocolate.horlick

    ReplyDelete
  4. opss..lupa nk letak fb id. :)
    here it is:
    https://www.facebook.com/zaida.syaza

    ReplyDelete
  5. done. saya kasi link share twitter sebab saya tak share ikut fb.

    https://twitter.com/AlaniZulkifli/status/308064857536733184

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored