1st BE daripada Nuffnang

2:26 PM


Greeting and Assalamualaikum...
Entry Hepy lagi.. Alhamdulillah..
Sekian lama saya menanti awak wahai En.BE, akhirnya...

My 1st BE (Buffered Earning)


Terima kasih Nuffnang sebab bagi BE ni bermain-main dekat blog Aku vs Dia
walaupun Amount di situ tak berapa nak banyak sangat. For all that, thanks a lot..
*Actually saya tak berapa faham sangat pun apa yang saya earn* hihi..

Campaign : Women March 2013

Nak Samsung Galaxy S4? 

You Might Also Like

12 Comment

  1. lissa pun baru dapat satu., hee :D

    ReplyDelete
  2. tahniah, camne awak dapat cpuv dari nuffnang?

    ReplyDelete
  3. @Lissa LaLissa hehe.. kan, baiknya nuffnang..
    @Farah Waheda Wahid terima kasih sis.

    @iu-hazirah shad pun tak tau cne leh dapat.. tak silap pernah hantar tiket dkt nuffnang sekali hari tue. then, dua tiga minggu ni, uv memang super awesome dari biasa..

    ReplyDelete
  4. TAHNIAH...moga melekat banyak lagi..meh sni sis bg credit kat iklan awk...:)

    ReplyDelete
  5. Wah tahniah! Pasni byk lagi la melekat ^^

    ReplyDelete
  6. hehe.. amin.. :) terima kasih semua :)

    ReplyDelete
  7. Jom join segmen ni..

    http://sigadisoptimis.blogspot.com/2013/04/segmen-topup-24-jam-fizgraphic.html

    http://sigadisoptimis.blogspot.com/2013/04/pilih-klik-dan-menang-1st-giveaway-by.html

    http://sigadisoptimis.blogspot.com/2013/04/april-may-giveaway-by-nabila-medan.html

    ReplyDelete
  8. tahniah...remy pun dapat tapi tak sempat nak buat apa sebab dah lama tak bukak nuff...bukak2 miss cpuv 3 dgn cpu 6...hu3...rugi

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored