Follower ke-700 : Blog SS

9:05 PM


Greeting. Assalamualaikum and Selamat Sejahtera.
:: SMILE ::

Followers ke-700 : Blog SS

http://simplesyara.blogspot.com/


Thanks dear coz sudi become part of my friend.
Salam perkenalan and big hug. hehe.
Tak sempat kita nak review blog dia, dia dah review kita dulu.. hehe
Thanks again for the review. Appreciate that. Nanti ada masa nak edit my blog
ni, kasik lagi ringan lagi. Suggestion menggunakan template denim noted.



Pemilik blog Simple Syara ni orang JB upenya. Syarafana.
Nama glemer Syara lah kan. Cewaah. Korean lover jugak ni. Kita sama lah.
So, blog syara memang simple sesuai dgn nama. Simple and nice. 
Seriously sangat kemas, and paling suka dekat bahagian comment. Comel sangat. 
Mengikut kelajuan line wifi, blog Syara memang laju je loadingnya.
Baru tukar baju blog katanya. Hehe. 

Jom terjah blog Syara -> http://simplesyara.blogspot.com/

You Might Also Like

6 Comment

  1. Tahniah sis! kejap je dah 700 followers ^^ iha pun dah lama tak jenguk blog SS.. nanti ada masa lapang iha bukak entri beliau banyak2! :D

    ReplyDelete
  2. tahniahh makin bertambah follower., ^^

    ReplyDelete
  3. wah..dh byk dh follower shad...

    ReplyDelete
  4. Hehe, timekasih semua. Org lain dah beribu followers.

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored