Lulla Photography Photo Contest

6:56 PM


Assalamualaikum.. semua.. banyak pulak entry hari nie.
Layankan je lah ye.. So, di petang hari nak dekat senja-senja nie,
shad nak join satu contest dari Lulla.

"Lulla Photography Photo Contest"

------------------------------- Banner Contest -------------------------------


Klik untuk Join

-------------------------------- Syarat Contest --------------------------------

1. Blogger MALAYSIA - I'm Malaysian
2. Follow blog Lulla (http://theflickerdoodles.blogspot.com/) - Done
3. Follow twitter Lula (Bagi yg ada account)  - Done
4. Follow + Like Fanpage Sponsor - Done
5. Buat satu entry tajuk  "Lulla Photography Photo Contest". - Done
6. Tempek banner then backlink - Done
7. Upload satu gambar sendiri untuk dipertandingkan.
(terserah-edit ke tak dan tema adalah bebas) - Done
8. Tag at least dua orang rakan anda(make sure diotang tahu)- Done
9. Bagi yang mempunyai akaun pingje.org , sila masukkan sekali link ping.je 
di dalam entri. - Done
10. Publish entry and tinggalkan link url contest di entry Lulla -Done

------------------------------- My Picture -----------------------------


Tempat : Puncak Broga Hill
Tarikh : 17 Januari 2013
Taken using : Nikon DSLR

Gambar kat atas nie (none edited) taken semasa shad dengan member2
 corsemate shad pergi Broga Hill. Entry Broga Hill boleh klik Sini. That was awesome.

Sebab diorang-diorang semua ni, memang suka snap2 gambar..


----------------------------- Hadiah -----------------------------

Tempat pertama : RM 10 + RM5 Top Up + Blog Header +
Blog Review + Cursor Nama

Tempat Kedua : RM 10 + Blog Header + Blog Review + Cursor Nama

Tempat ketiga : RM10 + Blog Header + Blog Review

The Best Promoter (Top Refferer) : RM5 Top up + Blog Header

The Best Tagger (Tagging Terbanyak) : 
Blog Header + Blog Review + Banner di PING.JE (125X125)

Peserta Pertama dan Peserta Terakhir : Header Blog 

----------------------------- Due Date ---------------------------

26 April 2013

Selamat Beregmen semuanya. I love blogging + snap2.
Support segmen blogger.
Ps: This coming Wednesday, InsyaAllah off to Genting. Jom, sapa nak ikut.

You Might Also Like

11 Comment

  1. HAHAHA..memang suka tgkp gmbr n suka join contest brgambar..tq tag...

    ReplyDelete
  2. @Lissa LaLissaTerima Kasih.. :)

    @CikPelangiSenja™ Wuhuu.. jom join.

    @Nina Maslizza Heee,, tau awak suka join contest b'gambar.. :)

    ReplyDelete
  3. Selamat bercontest sis! Nasib baik sis tak tag iha, dah berapa dekad ntah iha tak snap gambar :D
    #sis tinggal kat mana? broga tu dah dekat dengan rumah iha.. err silap2, kira dekat laa tapi iha tak tinggal kat situ hehe..

    ReplyDelete
  4. @Iha Zaliza sis asal kedah dear, tapi study dekat Nilai.. so dekat lah jugak broga dgn nilai tu..

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yang sama!!

    http://charliejoined.blogspot.com/2013/04/lulla-photography-photo-contest.html

    ReplyDelete
  6. dtg kali ke-100 :P

    jln2 dri segmen lulla juga

    http://www.nurdzafirah.my/2013/04/lulla-photography-photo-contest.html

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored