Quick Review Follower 600 | 666 | 678

1:48 AM

Assalamualaikum semua.. Hari ni shad nak review followers bertuah
600 | 666 | 678 dekat blog shad. Thanks for being my forever friends.

Here I present you

Follower ke-600


6.4.2012

Haa, ni blog Kak Nazirah. Pink gitu. Favourite color mungkin.
So sweet entry blog akak ni. Selalu cerita tentang hikayat cinta. 
Hikayat cinta isteri dan suami. Semoga akak hepy selalu
umpama setaman pink roses wangi semerbak macam kat blog akak. 
Salam ukhuwah dari Shad. 


Follower ke-666

           

14.4.2013

So sweet kan no nie, 666. Jom kita terjah pemilik blog purple ni.
So sweet blog ni. Lembut aja purple dia. Sedap mata memandang.
Pemilik blog ni namanya Misz Yien. Tapi shad tak tau nak panggil nama apa.
Entry blog pun best sangat. Yien suka post entry2 Islamic berdasarkan
hasil terjahan shad lah. Dan, kita share hobi yang sama. Suka join giveaway!
Salam perkenalan dari Shad.


Follower ke-678


16.4.2013
http://mystiquelolita3298.blogspot.com/

Blog polka dot pink ni milik Lieya. So sweet widget love gerak-gerak
dekat sidebar blog ni. Usha punya usha, shad rasa Lieya ni minat sangat dengan
Korea. Betul tak. Hehe. Tengoklah, boyfren dia, hensem kot. Hehe. 
Give me high five fren, kita sama. Minat Korea jugak. Especially
Running Man and of coz drama2 korea yg daebak tu.
Salam perkenalan dari Shad.

Sekian untuk malam ni. Ni je yang mampu shad buat. nak bagi hadiah pun,
saya ini masih buat loan dgn PTPTN. Tak berbayar lagi.. hehe.
ps: lagi dua orang cukup 700 orang follower. Terima kasih semua.

You Might Also Like

7 Comment

  1. tahniah! :)

    p/s: boleh hantar ticket pada nuffnang... click "contact us".. tak silap deno ada bahaguan bwh sekali... btw, nuffnang ada kwb tiket deno, katanya nak dapat CPUV bergantung pada total pageviews :)mungkin rezeki deno dpt CPUV.. hihi...^^

    ReplyDelete
  2. haaaaaaaaaa.. total pageview.. sehari shad dpt dlam 500++ sikit je..

    ReplyDelete
  3. tahniah ramai follower. hee nk terjah semua nii., ^^

    ReplyDelete
  4. ;-), salam kenal, thanx ya review blog akak..terharu..hihi

    ReplyDelete
  5. hye shad thanx sebab review blog kiter . betol pon tekaan awak tu. kiter memang gila korea ^_^ salam perkenalan.

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored