Terima Kasih kepada Followers

11:30 PM


Entry Melekat sehingga 17.4.2012

Assalamualaikum bloggers, followers, readers and viewers.
Di sini shad nak ucapkan ribuan + jutaan terima kasih yang tak terhingga 
kepada semua followers yang sudi follow blog shad 
yang tak berapa nak awesome nie..


Semalam (3.4.2013), followers shad seramai 526..
Tup-tup hari nie (4.4.2013), followers dah naik mendadak (584).
Ni kalau hiking nie, cepat je sampai puncak..

*Orang lain dah beribu follower pun tak kecoh macam shad*

Ini tak lain tak bukan, sebab shad one of the sponsor Giveaway
dekat blog Emas Putih yang berlangsung semalam.
Terima kasih blogger Uzu sebab sudi terima shad sebagai
salah seorang sponsor. Hehe. Nak tau lagi detai,
boleh KLIK SINI. Jemput ramai2 join ya. Hadiah gempak taw.



Kepada semua follower yang drop dan follow blog shad
especially dari 1st GA by Emas Putih, silalah drop link blog anda
di ruangan comment ini ya. Nanti senang shad nak follow back.
Hehe. Sekarang ni tengah bz sikit. Tak sempat nak
blogwalking..Sekian untuk hari ini. Smile.

Ps: Shad sponsor buku.

You Might Also Like

16 Comment

  1. tu la nmpak gak senanrai sponsor.. n sis join.. happy blogging dear

    ReplyDelete
  2. nawwar dari segmen emas putih tu. hehe. jom join ga nawwar lak?^^

    http://thedreamgoddess.blogspot.com/2013/04/awesomee-giveaway-by-thedreamgoddess.html

    ReplyDelete
  3. ye ye. fina dari GA situ. heeee ^_^

    http://edrina-dafinites94.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. tu yg best jadi sponsor tu :) keep it up blogger :)

    salam perkenalan..

    ReplyDelete
  5. saya pun slh sorg sponsor GA emas putih :)

    eh jom join #2 Day Big Giveaway !
    Hadiah semua menarik :)
    jom la join 2 hari jew giveaway nie berlangsung :D sampai besok 7/4

    --->http://awesomesr.blogspot.com/2013/04/2-day-big-giveaway-by-mohd-zuhri.html

    ReplyDelete
  6. Salam singgah dari GA uzu..

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  7. tahniah shad..jap2 tgk akak dah follow ke blm heheee :D

    ReplyDelete
  8. @Shida Radzuanhehe.. biru vs ungu, mna lagi cote kak?. hehe *kidding*

    ReplyDelete
  9. AinNawaar, edrina, Nurlyla, Shakirah Rosli, Diana Azis.. done follow semua.. :)

    ReplyDelete
  10. Insya Allah kalau ada masa nanti iha join, btw tahniah sis Shad sebab dapat kumpul followers dalam masa yg singkat! :)

    ReplyDelete
  11. Wasalam :) wah ramai jugak tu pertambahan follower.. Tahniah Shadhira. Aida datang terjah sponser GA Emas Putih :)

    ReplyDelete
  12. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored