1st Baby Giveaway by KmliaHshm

1:35 PM


Greeting all.. And Peace be upon You..
Joining ever after beloved giveaway again..
Present-Now-Future. Forever giveaway. In my heart.

1st Baby Giveaway by KmliaHshm


5 April - 16 Mei 2013

Reason Shad nak menang sebab....

1. Moga luck dapat buah tangan dari overseas akan membawaku ke overseas
jugak. Seriously teringin giler nak pergi oversea. Tengah kumpul duit. Hehe.

2. Nanti boleh show-off my dekat my bestie if i got that teddy bear. Ingat dia
 sorang ada. Muwahaha. I got it free + memorable sebab it's a present dari blogger.

3. Boleh show-off lagi dengan barang2 overseas. Muwahaha.*keji gila niat. 
Oh no, actually I'm the one who appreciate others and thing. One more things,
of coznak buat kenang-kenangan ever-after hadiah yang oshem ni.


Hadiah-hadiah oshem

1st Prize; Big Teddy Bear + Hadiah Misteri + 1year membership @MHB
2nd Prize; Owl Necklace + Hadiah Misteri + 1year membership @MHB
3rd Prize; Accessories De Lavenda + Hadiah Misteri

x3 Shawl ((Cambodia)) & x1 Shawl ((Egypt))
x1 Flat Shoes ((Egypt))
x2 Traditional ((Cambodian)) Purses
x3 Edit Blog without Header *not blogskin
x1 DVD BigBang Alive Tour 2012 ((Original)) 
x5 Keychain ((Egypt))
x1 Sarung Tangan ((Cambodia))
x1 Shirt ((Cambodia))
x5 Blog Review *for a month
x2 Banner


Haaa.. oshem kan hadiah2 dia.. Takan tengok saja, jom join jom..
And jangan lupa, mention nama Shad at the end of the entry ya kalau u all
join this ga sebab dapat invitation VVIP dari shad. Hehe.
Copy Paste ayat ni --> "Saya tahu ga ini dari Shad"

Dengan ini, shad ingin menjemput semua rwaders yang tengah view this entry
untuk sama2 kita rebut hadiah oshem.. Join taw. Sebab syarat dia simple sangat.

You Might Also Like

0 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored