Alhamdulillah : Kertas kerja ke Korea Dah Lulus

12:10 PM

Bismillah. 
Greeting and Assalamualaikum.
It have been a while eh. Agak berhabuk sedikit blog ni kan.

Start dari hari Selasa lepas sampailah hari Jumaat, Shad ada program keusahawanan, 
so, kitorang budak2 Tahun Tiga (semua fakulti kecuali budak FEM) akan run business,
tak kiralah business apa pun. Tak pernah2 jadi business woman pun, moral of the story, 
dapatlah pengalaman yang sangat2 memorable. huhu. *Grin*


So petang semalam, nak dijadikan cerita... Dapat lah berita gembira seperti
tertera pada tajuk kat atas tu. Kertas kerja ke Korea dah lulus. Tambah lagi kertas
kerja ke Hong Kong pun lulus. Terbaik giler. Kenapa boleh jadi dua?

At the first, iaitu pada awal bulan March, dah kena tolak dah kertas
kerja ke Korea tu. Kenapa kena tolak?* The rest is history* Then geng2 ke Korea
pun duduk la discuss balik here and there, buat keputusan untuk hantar semula
kertas kerja tu dekat fakulti, plus satu lagi kertas kerja ke Hong Kong sebagai
back-up, kalau2 tak lulus gak ke Korea tu.


Nak dijadikan cerita, dua-dua kertas kerja tu dah LULUS. Huwaaaa....
Seronok gila! Alhamdulillah. Penantian kami selama dua tahun ini berakhir
jugak akhirnya..


*Big Grin*
Semoga dipermudahkan segala urusan kami. Amin ya rabbal a'lamin.

Klik sini untuk menyumbangkan dana --> SINI SINI

You Might Also Like

6 Comment

  1. terima kasih semua.. doakan semua berjalan lancar ye..

    ReplyDelete
  2. Tahniahh~! smoga semua nya dipermudahkan. ^^

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah, tahniah kak Shad!! (big claps+triple thumbs up) :D
    p/s: dana telah berjaya disumbangkan, hihi..

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored