Limited Edition : My Only Sweet Blog Button Badge

9:41 AM


Greeting and Assalamualaikum.
Smile. Smile. And Smile.

Limited Edition : My Only Sweet Blog Button Badge


A friend of mine, Adnin make this for me.
Thanks a lot dear.. Siap dapat diskaun. (Harga kawan-kawan katanya)
Her artwork memang awesome. Tak percaya? Let me give You some evident.

Antara design2 yang pernah dibuat
Antara Tempahan-tempahan yang pernah diterima
Hehe. Korang nak jugak button badge yang macam shad tu? 
Boleh. Pm link blog aje.. Apa2 pun, Jom ramai-ramai terjah -->


*Button badge
*Keychain

Kalau korang beli satu standard lah harga RM3.50/RM4 satu (xtermasuk pos).
Beli banyak dapat muraaaahhh... Kalau korang nak, PM dekat link group
yang shad bagi kat atas tadi ye.
Kalau nak harga kawan2, boleh je nak PM ke -->
 https://www.facebook.com/pages/Aku-vs-diA/158921214214392

Hehe. Gurau2. SAYA TUKANG PROMOT SAHAJA YE.
 Hope korang suka... Jangan lupa PM. 
Message ini dibawakan khas dari Shadhira kepada mereka yang betul2
berminat sshaja. Please don't do that prank or what so ever. *muka serious*
Hehe. Smile. *muka senyum balik*

*IKLAN* Klik untuk join GA. - Hadiah : 30 helai t-shirt Running Man.*IKLAN*

You Might Also Like

1 Comment

  1. Waa nampak lawa2 la.. nanti KALAU ada rezeki lebih nak order jgk la.. :)

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored