Mohon Bantuan. Iklan Weklick? Korang pernah dapat x?

1:18 PM


Greeting all.
I'm in doubt. What do I do.
Just ignore je okey tak..

Korang pernah dapat tak e-mail macam kat bawah ni?


Dia punya subjek : Pertanyaan Mengenai Iklan di http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/

Dia punya e-mail ada tulis sort of like this :

Hai Shadhira San, 

Kami nak tanya tentang iklan di blog anda di http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/
Kami adalah sebuah advertising network. Bolehkah kami letak iklan 
di blog anda? Klien kami mungkin ingin letakkan iklan di blog anda. 

Harap terima balasan anda. 
Should you have any question, please do not hesitate to contact me.

Thanks & Warmest Regards,

So, what do I do. Ada pendapat tak. Huhu.. Banyak betul sort of iklan
bagai masuk kat e-mail ni ha...

You Might Also Like

8 Comment

  1. Pst. Untung tu. Blogger Nabila Medan pun dpt tawaran dr weclick :)

    ReplyDelete
  2. iya eh.. so ini betul2 punya ye.. hehe..

    ReplyDelete
  3. muja pun dapat benda ni,, yang ni betul ni,, ben pun iklankan benda ni kalau tak silap :)

    ReplyDelete
  4. btl tu dik, akak pon penah dapt sblm nie...cubalah..:)

    ReplyDelete
  5. yana pown ada dpt email dri phk weeclick

    ReplyDelete
  6. saya pun dapat jugak ni. tapi terpaksa tolak. sebab weeclicks ni pesaing bagi Nuffnang :)

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored