Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree

10:37 PM


Stiky Post untill 20 Jun 2013
Greeting and Assalamualaikum u all.
Gempak punya Giveaway. Jom join ramai2.


Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.

Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..

TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013

KLIK SINI UNTUK JOIN!

Mana tau tuah kita kan. May Allah bless.

You Might Also Like

6 Comment

  1. Assalamualaikum , Hi ! Fyza datang BW kat sini :)
    Dari segmen yang sama ^^ Good luck !
    SINI SINI !

    ReplyDelete
  2. amboihh, rajennye join contest! huhu, gudluck sis ^^

    ReplyDelete
  3. Fyza, :) tq drop sini..
    Hanna, hehe. rajin kan.. kan.. even dah nak final.. huwaa...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum ! Comelnya blog niy . Done follow you , follow me back okey ?

    ReplyDelete
  5. Good luck tau kak Shad.. blog dah makin kemas la, u make me love purple damn much too suddenly.. haha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muwahaha. Purple is awesome told you.

      Delete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored