Wordless Wednesday 24 : Memohon Penajaan

2:36 PM


Greeting and Peace be upon You.
Bismillah

Wordless Wednesday 24 : Memohon Penajaan

***Sila ignore message ini***
Salam hormat,Memohon perhatian daripada pihak tuan, kami ingin 
memohon sumbangan dan tajaan bagi Lawatan Antarabangsa yang di adakan 
seperti di lampiran. Mohon kerjasama daripada pihak tuan dan kami dahului 
dengan ucapan terima kasih. Mohon respon dari pihak tuan
 selewat-lewatnya pada 4Jun 2013 untuk makluman pihak kami. Terima kasih.

Sebarang pertanyaan sila hubungi :
Siti Norsharifah binti Shohimi, International Affair, 
La Hong Kong, Phone no,013-4089***

***Sila Ignore mesage ini***


It's being a little bit busy lately. Bz2 pun sempat lagi taip entry eh.
Memandangkan next week pun dah mula study week, so, minggu  ni lah masa
untuk enjoy sepuasnya.. Say bye-bye to blogging sekejap soon.

Ada sapa-sapa kat sini yang pernah Memohon Penajaan tak.
Selalunyalah kan, syarikat2 mana yang ada potensi besar untuk bagi
sumbangan ni eh. huhu.. Any idea? PM me dkt e-mail eh. TQ.


Sungguh hati ini sangat berharap dan berbesar hati menadah tangan
untuk segala sumbangan. hehe. Mohon doa dari kawan2 semua ya.
Hopefully Lawatan Antarabangsa dan Khidmat Masyarakat ke Hong Kong, 
China ni dapat berjalan dengan lancar. Kalau ada duit, lancar je kan..
InsyaAllah kalau tak de aral melintang, 25 Ogos 2013 ni fly.


Opppss, ter'snipping tool part beli belan la pulak. Hehhe.
Mohon doa dari semua ya. May Allah bless. Terima Kasih.
Ps, nanti boleh la buat Giveaway buah tangan dari Hong Kong. Nak join x?

Hehe. Okey dah sudah membebel kat sini. With smile, Moga hepy selalu.

You Might Also Like

2 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored