Giveaway Rahmatnya Ramadhan

8:58 AM


Greetings and Assalamualaikum semua
Hari ni 2 Julai 2013 bersamaan 23 Sya'ban 1434
Counting to Ramadhan Al-Mubarak.


Klik Banner untuk JOIN.
Due date : 6/7/2013 - 23/7/2013

Rules

Like Fanpage Sponsor

 Follow twitter
   
Keistimewaan bulan Ramadhan

*Ramadhan bulan keampunan.
*Pahala amalan berlipat kali ganda di bulan Ramadhan.
*Pintu syurga dibuka dan pintu neraka ditutup, syaitan dibelengu.
*Al-Quran diturunkan pada bulan Ramadhan.
*Malam istimewa(Lailatul Qadar) dalam bulan Ramadhan.
Bulan Ramadhan itu awalnya rahmat, pertengahannya keampunan 
dan pengakhirnya adalah kemerdekaan (dilepaskan) dari neraka.
(Riwayat Imam Muslim).

Hadiah oshem
Topup rm5x6 by Siti Hajar Karim 
Topup rm5x2 by Nurul Hasanah
1x kerongsang by Syieraa md saad
RM 100X1  by Prince Nub
Topup rm30x1 by Elih Japahar
1x mask dan 1xhandbag by Fadhila Farhana
1x shawl  dan 1x shiseido mask by Myra Eyra
Kad raya tempahan x2 + bookmarks kain felt x1 by Nurul Cahaya
Topup rm10x2  by Putera Rimba
Pemenang dipilih berdasarkan random dan referral.
Promot habis-habisan untuk rebut hadiah referral RM100.

PS: Shad post entry ni terlebih awal. Boleh follow dan like fanpage sponsor dulu.
Kita blogwalking dan follow dulu. Nanti 6hb just post link entry saja kat entry ga.
Okkey tak macam ni? Huhu. Selamat berpuasa diucapkan untuk semua.

      
[SEDEKAH KLIK]

You Might Also Like

21 Comment

  1. eh, dah start dah ga ni.. boleh terus publish dan hantar link entry ke blog zuhri ye.. selamat maju jaya..

    ReplyDelete
  2. wahh rajin join segmen skunk..mentang2 degree student dah cuti..ehhehee

    ReplyDelete
  3. @Sya Chot .. hehe, rajin kan.. nama aja cuti, tapi bz dengan final year projek (dah nak masuk sem 7)..

    ReplyDelete
  4. Salam, sy follow blog sis n sis follow blog sy yer...jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com untuk mendapatkan harga istimewa untuk produk Shaklee. TQ for your support.

    ReplyDelete
  5. @Rose Azadir timekasih kak, drop ke sini dan follow, will visit u back.
    @aisya terima kasih aisya,

    ReplyDelete
  6. Slmt bersegmen..sya folo blog aku vs dia..klu sudi,snggah ke blog sya ya :D

    ReplyDelete
  7. @adrianna syaz Terima kasih sudi follow blog shad, done follow back blog with or without you :)

    ReplyDelete
  8. Nak join la kejap lagi.. hehe

    Sedang mencari sponsor. Hubungi ejulz jika berminat k.. ^_^ "Mencari sponsor GA kad raya 2013.."

    ReplyDelete
  9. salam selamat pagi...

    jaa datang dari blog mialiana ni...

    http://www.jaakechik.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. http://norminieza.blogspot.com/2013/07/giveaway-10k-followers-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. Gud luck!

    BW n Follow here! Follow back maybe? Thanks!

    Btw, Join jom!
    http://koxtau.blogspot.com/2013/07/2013-giveaway-from-farra-izzaty.html

    ReplyDelete
  12. @Eyma su terima kasih eyma su.
    @ejulz sila2, join.. alrite..
    @jaakechik terima kasih drop sini.. kita da follow blog jaa.
    @Normi Nieza terima kasih drop by..
    @Cahaya Kebaikan ♥ terima kasih, done follow :D
    @Cik Syiera Terima kasih cik syiera.

    ReplyDelete
  13. salam ramadhan dan momoy follow sponsor GA sis mia ni

    salam sis, macam buat like FB yang u buat kat like sponsor dalam entri ni ye. siap ada gambar profile plak tu

    ReplyDelete
  14. @.::: Princess MOMOY :::. terima kasih follow. nanti shad buat tutor ya..

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored