Oshem : Cashout Pertama 8share

11:01 AM

Greetings and Assalamualaikum.
Bismillah. Alhmdulillah kita masih diberi kesempatan 
untuk merasai nikmat Ramadhan Kareem.
15.7.2013 bersamaan 6 Ramadhan 1434H

Oshem : Cashout Pertama 8share


Nampak tak betapa terunjanya entry ni. Siap ada oshem2 lagi.
Mau tak teruja. Dah boleh cashout 8share kot. Even RM50 jah.
Even baru first time. Alhamdulillah. Terima kasih kepada semua 
yang sudi klik2 iklan dan yang sudi exchange. Lain kali kita exchange2
lagi ya. Nak? KLIK SINI. Terima kasih sangat2 ya. Senyum ja
hari ni. Sapa kata blogging tak best. Mai sini hadap muka aku nak bagi 
tau keistimewaan blogging. Haha.

*Yang bestnya 8share ni, dia terus bank-in ke dalam account kita.

Ada yang nak daftar 8share? KLIK SINI
Nak daftar Churp-churp? KLIK SINI

You Might Also Like

17 Comment

  1. wah...dh bleh cashout...rezeki..rezeki..hehe

    ReplyDelete
  2. @ina terima kasih kak. itu yang shad hepy je ni hari ni.
    @Norhasniza Khalid timekasih. alhamdulillah. rezeki.

    ReplyDelete
  3. Baru nak start...awk dah cashout dah hehe..tahniah, :)

    ReplyDelete
  4. belanja macarons boleh? ekeke :p
    btw tahniah utk first cash out. rabu nanti dapat lah tu :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah rezeki, kakak tumpang happy untuk shad...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum awak. bestnya. berapa rm tu? heee

    ReplyDelete
  7. wah..tahniah dia dah cashout 8share..yg aku ni bila la pulak...

    ReplyDelete
  8. @Mohd Hakim Faiz terima kasih :)
    @Elih J hehe, timekasih, hehe. Nanti Elih J cashout, shad baru nak kumpul.
    @Dianaa hehe, macarons kaler apa fd nak? hehe.. time kasih. 1st time ni rasa teruja la pulak..

    ReplyDelete
  9. @Farah Waheda Wahid Alhamdulillah. hehe. Hepy2 bersama.
    @Sheila Salim hehe.. rm50 awak.. 1st time ni.. wuhuuu.
    @aku eryati time kasih kak, esok2 akak pulak.. hehe

    ReplyDelete
  10. Bestnya dah boleh cashout..
    Yana punya earnings ciput je.. huhu :(
    Rezeki bulan ramadan.. :)

    ReplyDelete
  11. tahniah dah cashout.. :D
    saye punye kena tunggu berbulan lagi kot..-_-''

    ReplyDelete
  12. @Fatin Liyana alhamdulillah. rezeki. Lama2 nanti mesti banyak punya yana.. hehe.
    @uks world terima kasih.. shad pun tunggu lama jugak nak kumpul ni, sebab jarang on9. ni tgh cuti sem ni boleh la.. :)

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored