Churp-Churp dah berwajah BARU

11:04 AM

Greetings and Assalamualaikum.
Churp-Churp dah berwajah BARU lah. Shad baru perasan ke,
memang da lama dah bertukar eh. huhu.
23rd Sept 2013

Ini homepage dia. Nampak lagi oshem kan.


Meh nak tunjuk cara nak share link iklan. Sangat simple.
Firs home page pun dia, memang outomatik keluar reward.


Then pilih je social share yang korang nak share.
Tekan je SHARE NOW.


Then akan keluar macam gambar kat bawah ni.
Letak je cursor korang dekat mana2 message yg 
korang rasa nak. Then Klik. Automatik dia copy 
korang punye link tu.


Dah siap copy message tadi, paste je dekat
mana2 social sharing yang korang nak. Mudah kan.


Dah siap da..

You Might Also Like

5 Comment

  1. churp-churp dah berwajah baru...datang sini baru tahu churp-churp dah berwajah baru..

    ReplyDelete
  2. ada terbaca juga di FB pagi tadi seorang blogger post pasal ni... ^_^

    ReplyDelete
  3. baru bukak tadi sebelum along post

    ReplyDelete
  4. @Syarafi[skyforce331] :) wajah baru yg oshem..
    @Farah Waheda Wahid :) kiranya baru hari ni la dia tukar wajah kan.. :)
    @Nadya Dyana cantik n kemas kan..
    @Diana Azhar hehe. adik diana :)

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored