De' Suci Perfume

8:59 PM


Bismillah. Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani. Entry bertarikh 13.9.2013

Okey, kita straight to the point lah ye. Hari ni nak promot satu minyak wangi. So nice dia punya scent. A friend of mine punya business. Zass…


Ingin harum sepanjang hari? Mahukan perfume yang halal dan suci? Atau mahu tambah pendapatan keluarga? INILAH PERFUME DE SUCI!!


De’ Suci merupakan kombinasi minyak wangi yang diinspirasikan daripada wangian jenama antarabangsa tersohor. Ianya merupakan pati ramuan bunga-bungaan yang bebas daripada sebarang unsur alkohol. Ketulenan pati wangiannya menyebabkan harumannya semerbak serta kekal berhari-hari. De’ Suci diaspirasikan bagi member peluang kepada muslimin dan muslimah menggunakan wangian jenama terkenal dunia tanpa rasa was-was akan kesuciannya. Oshem dak ayat dia. Hehe.


Berikut merupakan jenama wangian De’ Suci :

1) Roll on (8ml)

- Gucci Guilty (women)
- Dunhill Desire Red (men)
- Gucci Flora (women)
- Dunhill Desire Blue (men)
- Lancome Miracle (women)
- Hugo Boss : Energise (men)
- Body Shop : Apple Blossom (women)
- Hugo Boss : No.6 (men)
- Body Shop : Power Of Love (women)
- Body Shop : White Musk (women)
- Britney Spears : Midnight Fantasy (women)


Semenanjung Malaysia : RM18.90
Sabah/Sarawak : RM22.90

2) Rol on (7ml)

- Channel 5 (women)
- Hugo Men (men)
- Sexy Women (women)
- Millionaire (men)
- Lavender (women)
- Avanue Night (women)
- Princess (women)


Semenanjung Malaysia : RM10
Sabah/ Sarawak : RM12

Ini yang 8ml punye. Apple Blossom tak silap.
**Komen Shad** Kenapa korang patut try? Satu seriously oshem dia punya bau. Lembut je bau dia. Shad pakai Apple Blossom. Dua, tanpa alcohol. So, tak de masalah, boleh pakai bawak solat perfume ni. Tiga, suci sesuai dgn namanya kan. Empat, seriously sesuai sgt2 untuk buat hadiah bagi kat kawan2 ke, nak buat GA ke. Sebabnya perfume ni sangat cantik dia punya packaging. Sesuai sgt buat hadiah. Lima, affordable shad rasa, sesuai la dengan dia punya wangi yang oshem and it is 8ml ya.*Komen Shad**

** Maklumat lanjut atau tempahan boleh PM dekat fb kawan shad. KLIK SINI ya.. Harga dan diskaun boleh PM dekat Fb situ ya.. 

You Might Also Like

2 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored