Yeay, Lulus ujian Komputer (KPP)

4:28 PM

Greeting and Assalamualaikum semua.
Hari ni 28.09.13. Jam 3.52 pm. Yeay, lulus ujian KPP.
This is my first time ever. Alhamdulillah. With smile.


Minggu lepas hari Sabtu jugak, dah selesai dengar ceramah
yang 5 jam tu. Sesungguhnya, boring yang ampun. Hehe.. 
Apa pun bukak jugak biji mata ni nak mendengar. Yelah,
semangat kan nak ambik lesen keta. Berkobar-kobar woo.


So, keputusan ujian komputer hari ni, alhamdulillah. 47/50.Yeay, tak kena repeat. Tak kena keluar duit.. Yeay. Heppy walaupun jari terkepit kat pintu kereta right before nak ambil ujian komputer tu. Boleh tahan pedih jugak lah. Allah bagi sakit sebab nak hapuskan dosa2 kecil kan. Tak pe, kereta nak bermanja dengan tuan yang akan bawak kereta ni one fine day, InsyaAllah. Hehe. Hilang terus rasa sakit lepas dapat result lulus ujian ni. hehe..

Done cerita hari ni.. Eh, cerita semalam.. Najwa latif & Ukays datang USIM aw. Konsert akustika sempena program I-CEPS 9. Having so much fun. Terima kasih Allah sebab bagi rasa bahagia ni. And, selamat berhujung minggu jugak kepada semua. 

You Might Also Like

6 Comment

  1. tahniah..
    mmg jemu duk dngar ceramah tu.
    tp lesen punya pasal mmg tpaksa ler.
    hehe..

    bleh dmam tu kalu jarit sepit kt pintu keta.
    mmg sakit dia lain macam.

    ReplyDelete
  2. @Shark Kay timekasih shark.. eh, boleh demam eh.. seram la pulak.. :)

    ReplyDelete
  3. teringat peristiwa time Wan ambik test ni..orang yang jaga kat pusat tu tanya Wan.."awak ni makan apa?". Kenapa dia tanya macam tu..sebab..Wan dapat 50/50..lepas tu..jawab dalam 15 minit je..hehe

    ReplyDelete
  4. Tahniah!!! sama ngan markah kitalah..heeee dah abis P tapi sampai skang parking tak pass2..heheee

    ReplyDelete
  5. @Adam Faiz terima kasih adam.
    @Aswan Azmy waahhh.. hebatnya... tahniah2
    @Ija hehe, sama2.. part parking memang rasa mencabar kot.. hehe

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored