CPUV #26 & #27 : SONY NEX 5-T | Nestle Drumstick

4:31 PM

Greeting and Assalamualaikum semua. Sekarang ni mood holiday kan. Wonderful and heaven la katanya. Tak kira la anda dah habes exam ka, dah grad, dapat baby baru, baru dapat kerja, naik pangkat, tahniah dan tahniah. Dan tak lupa jugak, yang masih sibuk bekerja, sibuk siapkan assigment n final year project, suri-rumah yang always bz di dapur, ikhlaskan hati ya semua, kuatkan hati, kentalkan semangat. Hari selasa ni raya haji kot. S.M.I.L.E and smile again. Opps, panjang pulak mukhadimah ni eh.

CPUV #26 & #27 : SONY NEX 5-T | Nestle Drumstick

Thanks again Nuffnang. You always make me smile. Alhamdulillah. Thanks jugak dekat semua readers, followers, bloggers and viewers sebab sudi jejak ke sini. Again, smile.


Selamat bercuti diucapkan kepada semua.
Sun.13.10.13|4.31pm

You Might Also Like

16 Comment

  1. tahniah2 :) boleh belanja la pas ni hehe :D

    ReplyDelete
  2. Wah.. Tahniah Syad. Rezeki2. Tiey bila lah nak dapat benda ni :(

    My recent post : HADIAH DARIPADA KLIPS

    ReplyDelete
  3. amboi banyaknya BE dia. apa rahsia?

    ReplyDelete
  4. okk,sya datang usim,blnja sya aw..hahaha

    ReplyDelete
  5. @Sya Mimie time lasih mimie
    @ANa Ahmad hehe, boleh2.
    @Normi Nieza timekasih kak nor
    @liana sulaiman timekasih dik.

    ReplyDelete
  6. @Norhasniza Khalidtimekasih kak.
    @tiey smilez alhamdulillah, rezeki raya haji. tiey, try hantar tiket kat nuffnang.. :) *tips berkesan ni*
    @Rozuan Ismail hehe, tak rahsia apa2 pun.first time dapat time hantar tiket dkt nuffnang dulu.

    ReplyDelete
  7. @Sya Chot .. hehe.. untuk kembar bulan kelahiran saya sorang ni, anytime..
    @Tia Fatihah kan... setuju2..

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored