CPUV Ke-28 | Guess Watches Q4

1:33 PM

Salam ang Greetings to all.
Eid Adha Mubarak to all. Hari Raya Ke-4.
How's hari raya. Sweet...(candy crush)!

CPUV Ke-28 | Guess Watches Q4


Thanks again Mr.Nuffnang.com. Terima kasih followers, readers, viewers and bloggers yang sudi drop ke sini dan leave comment.Really appreciate that. Betul ni. hehe. Shad pun tak tau ape tu Guess Watches Q4. Jam tangan la kot. Dah watch kan. huhu. Apa rahsia selalu dapat CPUV or BE ni eh? Meh nak jawab bagi, even bukan la blogger otai kan. 

Frankly speaking, Nuffnang ni tak de la masyuk sangat income dia, (tak caye tanya bloggor femes.Haha! Sory nuffnang, bukan nak sabotaj awak taw). Tapi shad setia jugak dengan nuffnang ni, sebab dia rajin bagi CPUV kat Shad. Ye lah, blogging ni sekadar suka-suka kongsi2 ilmu, kalau dapat income, Alhamdulillah. Tak kisahlah apa pun tujuan anda blogging, asalkan anda bahagia sudah. hehe.

So, berbalik kepada rahsia tadi. Satu, kena maintainkan unique visit blog anda. Certainly sebab once kita da jadi 'Glitterati' member, lagi cerah peluang nak dapat CPUV ni. Dua, apa yang Shad buat, hantar tiket dekat nuffnang. Huhu. Hantar tiket tu, tanya aje apa dekat admin Nuffnang. Tanya tips nak dapat Cpuv ke, tips menaip entry yang menarik ke? Apa2 je. InsyaAllah. Dapat CPUV ni. Tapi kena sabar bebanyak. Shad blogging setahun lebih kot baru dapat CPUV ni.

Kalau nak tau lagi lanjut pasal CPUP/CPC dan lain2 boleh usha2 website nuffnang--> KLIK .

Counting to 20.10.2013 | Happy Birthday To Me
Ada yang nak join Birthday Giveaway Shad? Tamat 20.10.2013 ni taw.
KLIK SINI untuk join ya..

You Might Also Like

9 Comment

  1. tahniah..wan pun dapat cpuv ni :)

    ReplyDelete
  2. dayah 1st time dpt cpuv..best sngt ^^,

    ReplyDelete
  3. @Aswan Azmy timekasih wan.. dan tahniah untuk wan jugak.
    @huny madu thanks darling. hehe

    ReplyDelete
  4. @CikPelangiSenja™ usaha lagi.. caiyok, tak lama dapat la tu cik eqin.. hehe
    @adk dayah tahniah adik dayah, sekali dia dah lekat, makin hari makin lekat nanti.. hehe.
    @◕ D Y S H A S A H H I R ◕ timekasih paling banyak kakak.. i lap you lah macam ni.. hehe

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored