CPUV Ke-30 : Sony Xperia Z1

1:54 PM

Greetings to all and Assalamualaikum.
Alhamdulillah. CPUV Ke-30 pada 30 Oct.

Sony Xperia Z1


Sony Xperia Z1, the best of Sony for the best of you.


KLIK for more detail


Oshem kan Sony Xperia Z1 ni. Kalis air woo. Camera pun 
oshem. Nak view full specification klik link ni -->

Done for today, kalau rajin, klik2 la iklan nuff shad.
buat tambah income nak fly ke Korea awal bulan depan.
Terima Kasih semua sebab sudi view entry ni.
31.10.2013 | Thursday

You Might Also Like

17 Comment

  1. wah tahniah
    tgah pening tggl 2 cpuv lama masih ongoing huh


    btw follow u...done

    ReplyDelete
  2. @Kisah Si Dairy terima kasih
    @Mama Darwiishterima kasih kak. huhu. masih ongoing itu oshem.. time kaseh follow, already follow blog sis..

    ReplyDelete
  3. @AhkakGojesalhamdulillah.. ada 7 yang masih ongoing.. terima kasih kak..

    ReplyDelete
  4. wahh bestnye dapat pergi korea...jelez!
    btw kte dah klik..jemput klik kte punye pulak kalau sudi la hehe

    ReplyDelete
  5. @Norhasniza Khalidterima kaseh kak..
    @ezyra danielhuhu, rezeki dik.. done blogwalking ke blog ezyra..

    ReplyDelete
  6. Ermmm ramainya rakan blogger dapat cpuv ni, kita x dapat pun.. :(

    ReplyDelete
  7. tahniah!!!mm..bila lah akak nak dapat camni.. :)

    ReplyDelete
  8. Ni yg jeles ni, asal aku tak dpt..:)

    ReplyDelete
  9. @huny madu :) sebab kita yg di sana dapat cpuv yang di sini tak dapat.. hehe
    @nor faezah aliasinsyaAllah, nanti dapat tu..
    @Elih Japahar hehe, jgnla jeles, shad pun nk jeles la dkt awak, sbb shad xdpat cpuv yg awak dapat.. hehe.

    ReplyDelete
  10. jelesnya shad sllu dpt cpuv..mcmna ye nk dpt? kak yong dh lma xdpt cpuv. btw, bestnya dpt p korea

    ReplyDelete
  11. @Farhain Azmikak yong, miss u.. huhu..cpuv ni, tiap2 hari kena maintain 200 unique visit dan keatas. moh le kita bogwalking sampai lebam.. alhamdulillah kak yong, rezeki shad jejak tanah korea.. hehe.

    ReplyDelete
  12. oo camtu rupanya. Kak yong ni bukan sllu update blog, baru nak merangkak lg. lainlah shad tu..hehe. btw p korea utk apa? belajar @ melancong?

    ReplyDelete
  13. @Farhain Azmihehe, lagi tips, jadi sponsor giveaway/segmen. kita tak update blog pun, ada org view blog.. hehe.. lawatan smbil blajar + khidmat masyarakat ++ melancong gak la.. :)

    ReplyDelete
  14. thanks for your information....please visit Harga Hp Terbaru

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored