Hari Raya Aidiladha 1434H Jauh di Perantauan

1:32 PM

Greeting and Assalamualaikum..
Ini adalah entry sedih. Orang hari ni hari Raya, hari yang hepy kan. Tak kira, nak sedih jugak.. Sedih sikit. Sebab tak dapat balik kampung kat Kedah, tak dapat balik beraya dengan mak dengan ayah kat kampung..

Pagi-pagi lagi lepas balik solat hari raya, terus cari handphone, call mak. hehe. Padahal semalam pun telefon jugak. Fakta, hampir setiap hari kot call mak. Hehe. 


Selamat Hari Raya Aidil Adha diucapkan kepada ayah, Shohimi bin Din, mak, Siti Rohaya dan family kat kampung. Raya tahun ni beraya kat KL umah bapa sedara. This is my first time ever.. Tak pernah lagi tak beraya dengan mak dengan ayah kat kampung (status single- kalau da kawin lain la kan. Kena ikut soami). Huhu.. May Allah bless us. 

Tajuk kat atas tu macam havoc je kan. Perantauan la sangat kan.. Naik flight, KL-Alor Star tak sampai sejam da sampai.. Tapi apakan daya, mau save punya pasal, sebab nak g korea awal bulan 11 ni ++ masalah lain. hehe. Sempat lagi snap2 gambar tadi time solat hari raya, and makan ketupat.. Done makan nasik tomato and nasik arab kat rumah member mak sedara.


Nampak tak muka kuyu. Muka sedey. Haha. To all bloggers, followers, viewers and readers, Selamat Hari Raya Aidil Adha diucapkan. Semoga hari ini lebih baik dari semalam.

You Might Also Like

6 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored