Wordless Wednesday : Grab the Opportunity

1:42 AM

Assalamualaikum and Greetings to all.
Wordless Wednesday hari ni ya. 30th Oct 2013.

Grab the Opportunity...and Make Money. Eh..

Sangat2 bersepah- Menggunting design2 utk button badge.
Orang kata rezeki jangan ditolak, maut jangan dicari. Betul ke idak? Betul. Angguk. (Dua tiga kali backspace and taip. Tak da idea nak menaip entry. Cuak sebab esok belajar driving. Huuu, takut kena marah dengan cikgu. Hehe). Grab the Opportunity...and Make Money. Eh.. Peluang datang sekali, tak elok sia-siakannya kan. Orang nak bagi rezeki, kita tadah tangan iya dak?. And jangan lupa said, Alhamdulillah thank you Allah. 


Cutting + Watching Korean Drama.
Ceritanya, sepetang hinggalah ke malam semalam, kira-kira jam 4 pm until 11 pm, I'm busying doing a work. A friend of mine asked me. "Pah, nak keje tak?", she said. 
"Eh, keje? Nak2" Anggung + muka konfiden. Dah alang-alang kelas tutorial petang tu cancel kan, Why not I make some money. Muwahhaa.. Bukan mata duitan okkey, tapi duit kan keperluan. Dapat dengan usaha sendiri, tak salah kan. Kan. Senyum. 


6 page (X12b.badge) more to go.
Until then, I know.. Penat gak ye, even menggunting je pun.Thank You Allah for the experience. Apa pun yang kita buat, First thing first, betulkan niat. Lillahi taala. Dua, ikhlas. Tiga. Said Alhamdulillah..


Siap gak akhirnya. 200 keping ++ . Huuu.. Alhamdulillah.

Huish, dah tak nama wordless dah ni. Penuh word dalam entry ni ha.. Dah alang2 ni kan, nak promot kat awak2 semua, kalau yg berminat nak tempah button badge. PM dekat group INI(Klik) ya. Harga berbaloi2.
Some of design yang member shad buat. KLIK untuk more detail.

Sample Design (Hak cipta terpelihara milik Adnien)
Tempahan boleh dibuat melalui :


Mention nama: akuvsdiashadhira.blogspot untuk dapat special price.

Done untuk Wordless yang banyak words ni hari ni. Wish me luck untuk esok. Driving2. Seram pulak ase. First time nak pegang stereng keta ni ha.. Okey then, wish u all have a happy life. May Allah bless...

You Might Also Like

10 Comment

  1. mcm menarik je button badge tu...teringin juga nak buat hee...

    ReplyDelete
  2. selagi ada rezeki...grab jerk..ala bukan susah pun..sesambey tengok tv pun boleh buat da..

    ReplyDelete
  3. cntikla..nak p tgk..hihi

    mana tau leh tempah =)

    ReplyDelete
  4. dah tempah tiga sekaligus ^_^ murah la

    ReplyDelete
  5. @Diana Azhar mention nama:akuvsdiashadhira.blogspot untuk dapat special price.

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored