CPUV Ke-32 : Ford MCA Launce (NOV)

8:50 PM

Salam and Greetings to all.
Thanks again nuffnang sebab bagi be ke-dua bulan Nov ni.


Ford MCA Launce (NOV)

Even ada lima BE yang tengah ongoing, tapi macam tak best je sebab
earning dia tak naik pun.. Sedih pulak ase. Huhu.. Korang punya
earning macam mana? Okkey tak.. :)

You Might Also Like

14 Comment

  1. arggggg jelesnya.. ramai rakan blogger dapat cpuv ni tapi nape akak xdapat2.. tak adil betul.. :(

    tp kan utk cpuv darlie , inti & nestle drumstick akak elok je naik. xdelah sikit sangat

    ReplyDelete
  2. @Aniq Bukhary huhu
    @huny madu tahniah kak.. tak tau lah nape, sikit sangat earning shad ni..

    ReplyDelete
  3. Tahniah Kak Sha :) Murah rezeki
    New Entri: Happy Dan Tamat

    ReplyDelete
  4. kira ok la tu awak,,sye tak pernah merasa CPUV lagi..sedih nye..btw sye klik iklan awak ye..

    ReplyDelete
  5. tahniah..okay la tu. sikit-sikit lama2 jadi bukit

    ReplyDelete
  6. @Adam Faiz terima kasih. amin..
    @ezyra daniel tq klik nuff. insyaAllah, nanti ada..
    @Ainim Suju tq dear.. hehe

    ReplyDelete
  7. fuh banyak income dri inti tu. apa pun tahniah dapat 2 cpuv baru

    ReplyDelete
  8. dik akak dah report kat owner g.a .. akak tgk status fb sponsor selalu update tp mesej kita dia x layan..ee kalau x nak sponsor ckp la kan..

    ReplyDelete
  9. @::Misz sunsWeetz:: owh, sponsor ignore message kita lah ni ya.hehe, dia tak perasan kot. Orait kak, terima kasih sebab inform shad.

    ReplyDelete
  10. BE lagi. tahniah Sha! Nuffnang syg betul dengan Sha ek. hihi

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored