NANA AMEER'S FIRST GIVEAWAY

1:38 PM

Assalammualaikum and Greetings to all.
Joining another oshem Giveaway.
NANA AMEER'S FIRST GIVEAWAY

*ada penambahan hadiah

Giveaway ini ditaja oleh : 

DAN SEMUA PESERTA DAPAT VOUCHER 10% dr JASPLE BOUTIQUE !

Tarikh mula : 31 OKTOBER 2013 - 4 DISEMBER 2013

SENARAI HADIAH OSHEM(KLIK)


1) RM50 dan satu hadiah yang lain
 -cerita mengenai blog saya yang paling menarik
2) RM50 - cerita mengenai blog saya kedua yang menarik
2) top refferal
3) peserta yang ke1,  ke 100 dan ke 200
4) cabutan bertuah dari tangan sendiri atau RANDOM.MY

Apa yang menarik tentang blog Nana Ameer?

First thing first, kena la kenal dulu kan sebelum nak cerita apa yang menarik. Orang cakap, tak kenal maka tak cinta. Tak gitu. Setelah skodeng2 entry Nana+snipping tool sana-sini (jagan marah ea), so here we go...

Maafla, kita snipping tool and masuk photoshop gambar/header awak.
She's 17teen years old. Owh, Nana ambik SPM this year, wish you good luck dear. And I bet, Nana memang super minat k-pop, right. Especially, Running Man. Kita sama lah. Running Man freak. Suka Monday Couple ke Three Betrayal? huhu. (Running Man Deabak!). Salam Perkenalan dari sis Shad. Hepy blogging to you and keep smiling! Nana suka bunga apa eh.. Sis Shad suka Tulip. Hehe.  Baby Breath. Lavender. Epiphyllum. Huis, banyak lak senarai.. 

Overal view about blog Nana Ameer :
 like that pink color. Sedap mata memandang. Nice and sweet.
  kemas and tersusun je sidebar. 
 pink itu love. hehe. I Love U too.. 
 Content blog Nana. Varieties. Nana suka join giveaway macam sis Shad jugak. High five! Ada resepi2 oshem jugak. Ada diary/entry luah perasaan+kongsi pengalaman (macam sis shad jugak). I like that, sebab memang suka baca kisah hidup/life orang lain. Boleh jadikan pengalaman n pengajaran untuk diri sendiri gak.
 Yang paling menarik, u r k-pop fan like me too... Again high five!. Sapa-sapa yg anti k-pop. Maaf ye, panjang pulak entry ni dgn k-pop je. Tak ley nak berenti kot kalau sembang pasal k-pop/k-drama/k-show bagai..
 Okey done.

Hadiah yang Sis Shad nak, ofcozlah RM50 tu. Nampak tak ciri-ciri mata duitan di situ. Haha. Ada rezeki, ada la kan. InsyaAllah. Doakan ye. Nanti leh la buat belanja nak fly ke Korea Rabu minggu depan. Lagi satu, nak teddy bear besar tu. Serius jelez tengok orang lain ada, kita tak ada. Even, umo dah 22, nak jugak teddy bear. Kalau tak dapat, Top-up pun okkey. Boleh buat top-up Broadband. Hehe :)

Saya dah join, anda bila lagi. Jom. Klik Banner kat atas ya. And I apologize kalau ada salah info ke. Tak kenal maka tak cinta kan.. Jom la bercinta. Eh.. :) End of Conversation. 

You Might Also Like

8 Comment

  1. Singgah sini,
    Dari segmen yang sama,
    Nana Ameer's First Giveaway
    Jemput join contest ini kalau tak keberatan,
    Mencari 63 Pemenang

    ReplyDelete
  2. hai , thanks join giveaway sy .
    ada penambahan syarat :
    1) klick banner dalam post ni : http://nanameer-lovecontest.blogspot.com/2013/11/1k-giveaway-by-cik-arnab.html
    2)follow blog
    -http://sallysamsaiman.blogspot.com/
    -http://saljiahcraft.blogspot.com/
    3) like page :
    https://www.facebook.com/saljiahcraft

    thanks ! and sooryy ye.
    dan jgn lupa promote habis-habisan untuk menjadi top refferal dan memilikki hadiah pilihan sendiri.
    Semak nama anda ye :)

    hehee , mana tahu ni .. Nana minat MONDAY COUPLE!! and garry oppaa!! hehee xD

    ReplyDelete
  3. @Miss Anonymous terima kasih sudi drop sini.. done balas kunjungan.. :) and good luck to you too..

    @Nana Ameer done syarat baru.. huhu.. garry oppa!!.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Done follow and singgah . salam kenal . good luck ^^ dari GA sama

    ReplyDelete
  5. Aippp.. nice die punye post. Jelouse K =(
    btw Good Luck dear =D

    ReplyDelete
  6. Singgah follow dari GA yang sama..
    http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/12/nana-ameers-first-giveaway.html
    BTW boleh tolong tak? :)
    http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/12/boleh-tolong-tak.html

    ReplyDelete
  7. Hai saya dari GA yang sama. Btw jom join mini GA yang banyak hadiah nie http://mistaqila.blogspot.com/2013/12/mini-ga-rm600-disember-2013-by-emas.html Hadiah RM600+++

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored