Rajin Nak SEDEKAH Pulak Today

1:41 PM

Greetings to all and Assalamualaikum.
Mood Rajin Nak Exchange/sedekah klik pulak hari ni. 
Da lama kot tak exchange. Memang seriusly bersawang dashboard 
churp-churp+8share. Tak percaya? 

Current earning untuk Churp-churp


Current earning for 8share


Sedih giler tengok current earning ni. Meh sedekah
dua-tiga klik kat shad. Nak shad klik link u all?
Kasik link anda. Tak kisah berapa pun.
Wifi is available now and tersangatlah laju.

Kindly klik mine too :

       
[Available for today only (3.11.2013)]
This post and your comment(link) will be deleted tomorrow morning,
(ofcoz after shad klik semua link) for the safety. Deal?
Sama-sama kita tambah earning. *Please be honest* SMILE.

You Might Also Like

11 Comment

  1. Done Click..hehe..datang untuk bersedekah dan BW..♥

    ReplyDelete
  2. @Yan Saflina terima kasih.. i lap u lah macam ni..

    ReplyDelete
  3. sye dah klik...awak bila lagi?
    hehe

    ReplyDelete
  4. dah klik semua link tu.. Syad ajar jap cmna nak bt icon pada link. dashboard churp2 dan 8share kakyong pun dah lama bersawang

    ReplyDelete
  5. ni mesti nak tambah duit g korea kan? hehe dah klik ^_~

    ReplyDelete
  6. @ezyra daniel terima kasih... linknya mana dear nk klik.. jap kita g blog awak.. hehe

    ReplyDelete
  7. @Farhain Azmi ikon kecik2 tu copy and paste aja dari mana2, then kak yong buat macam kita backlink kan banner giveaway.. linknya, letak link 8share/churp2 kak yong.time kasih klik iklan shad :)
    @Diana Azhar iye laa.. tak de duit banyak nk g shoping.. temi kaseh klik..

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  9. oh yeke.. orait. thanx a lot syad :)

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored