Sponsored Post Opportunity: NESTLE Natural Set Yogurt Recipe Challenge

1:25 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.
Tadi usha-usha inbox dekat e-mail.
Eh, from Nuffnang lah.

Sponsored Post Opportunity: NESTLE Natural Set Yogurt Recipe Challenge


Macam ni ke rupanya kalau ada kaitan dengan Sponsor Post?
E-mail ni dari 14hb.Nov 2013 lagi, tapi as usual, shad selalu je ignore.
Baru perasan hari ini. Alahai. Kelam.


Maksudnya apa eh. Serius, shad memang kelam sikit pasal benda-benda cenggini. First time dapat..(tak tau lah kalau sebelum-sebelum ni ada je, tapi buat tak endah and terus delete e-mail). Tapi tak tau mo join ke idak.. internet selow and yogurt? Alahai, saya ni bukan pandai sgt resepi-resepi ni. main campak2 je boleh laa.. And, sebenarnya, tak berapa faham sangat lah, sponsor post ni.. ada yg nak bagi penerangan tak.. kelam sekejap..

Ps: Sangat perlukan bantuan bloggers sekalian. Terima kasih.

You Might Also Like

10 Comment

  1. dah tengok email ni lama.. deno pun dapat tapi no idea nak masak apa dgn yogurt tu.. hehe

    tarikh last hantar esok

    ReplyDelete
  2. cik nor dapat jugak...nak buat resepi apa pon tak tahulah..huhu

    ReplyDelete
  3. @deno kiranya ni challenge antara resepi2 lah ye. then kalau menang, dapat that gift? macam tu ke?

    ReplyDelete
  4. @Normi Nieza wah. oshem.. tapi akak pandai jugak masak-memasak ni, shad memang tak lah.. kalau berminat nak join, dia ada mintak kita isi detail nama, e-mail dgn link blog. Maksudnya kat sini, dia nuffnang akan contact kita dulu, bagitau, kita dpat ke tak eh? macam tu ke kak?

    ReplyDelete
  5. akak pon dpt jgk emel nie..tp abaikan je sbb x kreatif nak cipta menu bagai..haha

    ReplyDelete
  6. @Syuhada Salleh hoyeayh, sama la kita.. hehehe.. bagi peluang untuk mereka2 yg pakar memasak + kreatif.

    ReplyDelete
  7. Salam,ida pon dpt buat. kbetulan mmg suka masak. so try buat. hehe .trylaaa :)

    http://sayaiday.blogspot.com/2013/11/sponsored-post-opportunity-nestle.html

    ReplyDelete
  8. ada jugak akak dapat emel nie..tapi ignore kan je...jauh kot
    Jemput Join Mini GA akak ...
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html

    ReplyDelete
  9. @Kisah Si Dairy wuhuu.. shad pun abaikan.. hehe.. insyaAllah, nnti shad join. :)

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored