Wordless Wednesday 28 : KFC

8:37 PM

Greetings to all and Assalamualaikum.

Tadi petang, dah siap-siap pergi pos ole-ole Korea kepada
mereka-mereka yang berkenaan dekat Pejabat Pos Nilai,
sempat pergi KFC lagi.. Macam lapar pulak petang-petang gitu.


My lovely sister lah ni, teringin nak makan katanya.
Layankan je lah.


Ha, yang ni pulak, hadiah dari giveaway kat blog
http://lienliedot.blogspot.com. Dapat Bedak Tanaka tuu..
Terima kasih penganjur dan sponsor, Syiela d'Beauty.
Hadiah ni sampai kelmarin lagi, 19.11.13
And actually, kite tak pakai bedak ni. Takut pulak
nak try. Ada sapa-sapa boleh bagi testimoni tak.
Comment and pendapat amat dialu-alukan.
Terima Kasih.

You Might Also Like

9 Comment

  1. bedak tanaka tu ramai kata ok..tapi tak pernah la try lagi..nanti la nk try..hee

    ReplyDelete
  2. wah tahniah...akak pun tak pernah pakai lg...

    ReplyDelete
  3. Uishh,bestnyaa KFC,mengidam ni ._.

    ReplyDelete
  4. @mirza syazwina haa.. tapi shad rasa, shad tak berjodoh dgn tanaka ni, bau je dah pening..
    @AhkakGojes terima kasih kak..

    ReplyDelete
  5. @Adam Faiz huhu.mengidam ni ada pape tak.. huhu. gurau2 saja..
    @Marou Apple Hijau hihi, sekali-dua kala..

    ReplyDelete
  6. sedapnye kfc...
    shad dah jual ke bedak tanaka tuh?

    ReplyDelete
  7. @Mimi Azirah wuhuuu.. kfc, sebulan sekali boleh la.. bedak tu tak jual pun kak, shad ingat nak bagi je dekat member.. :)

    ReplyDelete
  8. @Mimi Azirah wuhuuu.. kfc, sebulan sekali boleh la.. bedak tu tak jual pun kak, shad ingat nak bagi je dekat member.. :)

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored